Netflix Daily

Netflix Daily: Holmes denkt aan V Wars seizoen 2, docuserie Michael Jordan

Adrian Holmes denkt nu al na over een tweede seizoen van V Wars. Daarnaast hebben Netflix en ESPN de krachten gebundeld voor een docuserie over Michael Jordan. Ook is de cast van Clickbait bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Adrian Holmes denkt al aan V Wars seizoen 2

Adrian Holmes denkt al na over een tweede seizoen van V Wars. Terwijl het eerste seizoen van de reeks nog moet verschijnen, heeft hij zich al openlijk uitgelaten over een eventueel vervolg. “Absoluut, dat is absoluut een no-brainer. Ik zou het geweldig vinden om terug te keren in mijn rol, om weer met Brad Turner te werken. Hij is Hij is onze geweldige regisseur. Ook werk ik graag weer samen met Ian. We hebben zo’n goede band met iedereen. Ik denk dat het jammer zou zijn als we niet nog een vervolg krijgen. Dus hopelijk pakt het goed uit en reageren de fans er goed op. Hopelijk wordt het goed ontvangen en willen ze ons terugzien.”

Netflix en ESPN werken aan Michael Jordan docu

Netflix en ESPN hebben de krachten gebundeld voor een gloednieuwe documentaire over Michael Jordan, een van ’s werelds beste basketballers ooit. The Last Dance wordt gemaakt door Jason Hehir en wordt in 2020 gelanceerd. In de documentaire krijgen we een uitgebreide kijk in de carrière van Jordan. Zo worden onder meer basketballers geïnterviewd met wie Michael ooit heeft samengespeeld. De docu wordt in de herfst van 2020 op Netflix verwacht.

Cast Clickbait bekendgemaakt

Netflix werkt aan een nieuwe thrillerserie genaamd Clickbait. Daarin volgen we de gevaren van social media en zien we het verschil tussen het echte en het virtuele leven. De eerste castleden zijn inmiddels bekendgemaakt. Het gaat om Betty Gabriel, Zoe Kaza, Adrian Grenier en Phoenix Raei.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van november

November heeft voor twee verrassingen gezorgd bij de verkiezing tot de Beste Titels op Netflix. In beide gevallen gaat het om de series categorieën. Het was tenslotte niet The Crown dat werd verkozen tot beste nieuwe seizoen in november.

Lees alles over de Beste Titels

Netflix test functie om titel uit ‘Verder Kijken lijst’ te verwijderen

De Verder Kijken lijst op Netflix is vaak een punt ter discussie. Het maakt het makkelijk om direct verder te gaan met de film of serie waar je mee bezig bent. Maar er staan inmiddels ook titels tussen die je helemaal niet meer verder wilt kijken. Hoe krijg je deze weg? Netflix lijkt dat eenvoudiger te gaan maken.

Lees alles over de Verder Kijken functie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E08) Actie 2019 6.4
Especial de Natal Porta dos Fundos Komedie 2019
Tiffany Haddish: Black Mitzvah Stand-up 2019
Shelby American Docu 2019 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?