Netflix Daily

Netflix Daily: Petitie Anne with an E verbreekt record, nieuwe seizoenen Blood of Zeus

De petitie om Anne with an E te redden wordt nog steeds veelvuldig ondertekend. De petitie heeft al bijna 1,5 miljoen handtekeningen gehaald. Daarnaast blijkt de animeserie Blood of Zeus nieuwe seizoenen te krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Petitie Anne with an E dendert door

Fans van Anne with an E kunnen zich niet neerleggen bij het annuleren van de reeks. Nog altijd wordt gehoopt op een vierde seizoen en in dat kader werd na de aankondiging van de annulering meteen een petitie gestart. De petitie om een vierde seizoen van Anne with an E te vragen, heeft inmiddels bijna 1,5 miljoen handtekeningen verzameld. Daarmee is het de grootste Netflix revival campagne ooit.

Nieuwe seizoenen voor animeserie Blood of Zeus

Netflix heeft opnieuw een succesvolle animeserie te pakken. Blood of Zeus is na de release van het eerste seizoen namelijk meteen vernieuwd voor liefst twee nieuwe seizoenen. Het is nog niet bekend wanneer we het tweede seizoen van de serie op Netflix mogen verwachten.

Gossip Girl, Sons of Anarchy en How I Met Your Mother verdwijnen van Netflix

De klappen voor seriefans zijn eind december hard. Gossip Girl, Sons of Anarchy en How I Met Your Mother zullen namelijk verwijderd worden van Netflix. Eerder deze week konden we ook al naar buiten brengen dat The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel Air zouden gaan vertrekken. Zo worden het erg donkere dagen rondom de jaarwisseling.

Lees alles over de series

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 49

The Crown is van de eerste plaats verstoten. Na weken van het hoogste treetje te hebben genoten is het nu de beurt aan Virgin River. De romantische dramaserie is opnieuw razend populair en de meesten kunnen al niet wachten op het derde seizoen.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tudo Bem No Natal Que Vem Komedie 2020 2020-12-03
Break Drama 2020 2020-12-03
Private Lives (1 seizoen) Thriller 2020 2020-12-03
Chico Bon Bon en de beste Blunderbessendag Kinderen 2020 2020-12-03
Do Do Sol Sol La La Sol (1 seizoen) Romance 2020 2020-12-03
Geronimo: An American Legend Western 1993 6.5 2020-12-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?