Netflix Daily

Netflix Daily: Undercover-hoofdrolspeler geeft update, Gasly over Drive to Survive

Tom Waes heeft een update gegeven over zijn situatie nadat hij aan het einde van vorig jaar is geopereerd. Volgens de hoofdrolspeler van Undercover komt seizoen 3 voor hem niet in gevaar. Pierre Gasly sprak zich uit over Formula 1: Drive to Survive.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Undercover-hoofdrolspeler Tom Waes geeft update

Tom Waes werd recent geopereerd aan zijn knie. Volgens de acteur, vooral bekend vanwege zijn rol in Undercover, hoeven we echter niet bang te zijn dat hij seizoen 3 van de hitserie mist. “Het derde seizoen is niet in gevaar door mij!”, zo gaf Waes te kennen. Hij raakte geblesseerd tijdens een motorongeluk. “Ik had er wel last van; heb maanden liggen knoeien met mijn knie. Maar ik ben wel gewoon blijven werken. De dag na de opnames ben ik naar het ziekenhuis gereden. De arts zei nog: ik denk niet dat er veel aan de hand is, als u nog gewoon kunt rondstappen. Maar toen bleken mijn kruisbanden en meniscus gescheurd. De arts begreep er niets van. Ik denk dat ik veel geluk heb gehad dat ik nog iets kon.”

Gasly over docu Formula 1: Drive to Survive

Pierre Gasly heeft zich uitgesproken over Formula 1: Drive to Survive. “Ik geloof dat het een fantastische serie is, al voelt het wel vreemd om Netflix te kijken en jezelf te zien. Ik denk dat de serie een hoop aandacht voor de Formule 1 heeft gegenereerd en dat we ermee de mensen nog verder met de sport kunnen engageren. Ik heb goede feedback gehad van mensen om mij heen, zelfs van mensen die eerder niet naar de Formule 1 keken.”

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van december

De winnaars van december zijn bekend. De laatste maand van 2020 heeft een aantal verrassende winnaars voortgebracht én daarnaast een aantal vooraf voorspelde nummers één. Daarbij in ieder geval de favoriete nieuwe serie.

Lees alles over de beste titels van december

Lupin wordt eerste grote serie van 2021: Inbreken in het Louvre

Lupin is de eerste grote nieuwe serie van 2021 op Netflix. Met Omar Sy in de hoofdrol zal de Franse serie op vrijdag 8 januari worden gelanceerd. De trailer belooft al veel goeds. Het eerste seizoen van Lupin bestaat uit tien afleveringen.

Lees alles over Lupin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?