Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden The Woman in the House met Kristen Bell, Spaanse film naar Netflix

De eerste beelden van The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window zijn verschenen. De serie verschijnt op 28 januari naar Netflix. Ondertussen is er ook een nieuwe Spaanse film aangekondigd onder de naam Through My Window.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden The Woman in the House met Kristen Bell

De eerste beelden van The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window zijn verschenen. De serie komt op 28 januari naar Netflix en heeft een hoofdrol voor Kristen Bell. Ze speelt Anna. Haar hart is gebroken en elke dag is tegenwoordig hetzelfde. Totdat er een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen. Hieronder zie je alvast de trailer.

Spaanse film Through my Window naar Netflix

De Spaanse film Through My Window alias A Través de Mi Ventana komt naar Netflix. De film komt op 4 februari naar Netflix. De romantische film draait om Raquel die al lange tijd verliefd is op haar buurman. Haar gevoelens worden intensiever als hij ondanks de bezwaren van zijn familie gevoelens voor haar begint te krijgen. Hieronder zie je de trailer.

Verwijderalarm: Eerste grote series voor 2022 alweer de klos

De laatste dagen van 2021 waren heftig in het Verwijderalarm, want flink wat grote series verdwenen van Netflix omdat ze voornamelijk exclusief naar Disney+ verhuisden. Ook in januari zullen er series sneuvelen, met een aantal bekende titels.

Lees alles over het Verwijderalarm

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in 2021?

Wij hebben de Netflix Top 50 van 2021 samengesteld, nu is het tijd voor jullie om zelf te bepalen wat jullie favorieten waren van 2021. De komende dagen kan er gestemd worden op de beste films, series en documentaires van het afgelopen kalenderjaar. De laatste winnaars van december zijn bekend en daardoor kan nu de jaarstrijd beginnen. Wie wordt de opvolger van onder meer Virgin River en The Queens Gambit.

Lees alles over de beste nieuwe titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Future Diary (6 afleveringen) Reality 2022 2022-01-04
Action Pack (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-01-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?