Netflix Daily

Netflix Daily: Fargo laat op zich wachten, Lady Business wel onderweg

Brie Larson maakt film over seksisme in een mannenwereld, Fargo keert pas in 2020 terug voor zijn vierde seizoen en bedrijf Gwyneth Paltrow sluit deal met Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Brie Larson maakt film Lady Business

Brie Larson gaat voor Netflix aan de slag met een gloednieuwe film. We kunnen de actrice binnenkort zien als Captain Marvel, maar daarnaast werkt ze voor Netflix aan Lady Business. De film gaat over twee vrouwen die voor hun startup een mannelijke co-founder hebben bedacht om serieuzer genomen te worden in een mannenwereld. Larson produceert de film en speelt de hoofdrol. Op 5 april verschijnt ook een andere film waaraan ze gewerkt heeft voor Netflix: Unicorn Store.

Fargo keert pas in 2020 terug

Noah Hawley werkt aan een vierde seizoen van Fargo. De anthologieserie die losjes gebaseerd is op de gelijknamige film van de gebroeders Coen, keert echter niet op korte termijn terug. John Landgraf, de CEO van FX, verwacht dat de serie volgende winter in productie gaat. Dat zou betekenen dat Fargo zeker niet eerder dan 2020 terugkeert voor zijn vierde seizoen.

The Walking Dead keert terug op Netflix

Goed nieuws voor de fans van The Walking Dead. De serie keert binnenkort terug op Netflix. Een precieze datum voor de terugkeer van de serie over een zombie-apocalyps is nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat The Walking Dead ‘snel’ terugkomt.

Alles over de terugkeer van The Walking Dead

Bedrijf Gwyneth Paltrow sluit deal met Netflix

Netflix heeft een deal gesloten met Goop, het lifestylemerk dat is opgericht door actrice Gwyneth Paltrow. De streamingdienst is met Goop tot een akkoord gekomen om een documentaireserie te maken. In die serie gaan redacteuren van de Goop-website, de hoofdredacteur en oprichter Paltrow om en om in gesprek met experts, dokters en onderzoekers. Zo willen ze informatie verzamelen over welzijn en gezondheid.

Trailer Our Planet verschenen

De eerste officiële trailer van Our Planet is verschenen. De serie is afkomstig van de maker van Planet Earth en neemt kijkers mee op een weergaloze reis door de zeldzaamste natuurlijke leefgebieden ter wereld. De serie verschijnt op 5 april bij Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Black Lightning (1 seizoen + S02E11) Actie 2018 7.1

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?