Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Altered Carbon, film over voetbalhooligans

Netflix heeft de eerste foto’s en teaser van Altered Carbon seizoen 2 gelanceerd. Daarnaast is een trailer verschenen van een nieuwe film over voetbalhooligans. De film wordt half maart op Netflix verwacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste foto’s en teaser Altered Carbon seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de eerste officiële teaser en foto’s gelanceerd van het tweede seizoen van Altered Carbon. Seizoen 2 gaat op 27 februari 2020 van start op Netflix. Voor seizoen 2 zijn een aantal nieuwe castleden bekendgemaakt met Simon Missicke (Trepp uit Luke Cage seizoen 2), Torben Liebrecht, Dina Shihabi en James Saito. Ook Anthony Mackie speelt in seizoen 2.

Netflix lanceert trailer van film over voetbalhooligans

Netflix heeft de eerste officiële trailer gelanceerd van Ultras. De film gaat over voetbalhooligans in Napels. We volgen vriendschappen, liefde en geloof door de ogen van deze supoorters tijdens de laatste weken van de competitie. De film verschijnt op 20 maart op Netflix.

Spinning Out na één seizoen verrassend gecanceld

De serie Spinning Out keert niet terug op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk besloten om de reeks al na één seizoen te cancellen. Dit is opvallend, aangezien de ontvangst toch vrij positief was.

Lees alles over Spinning Out

Collette speelt hoofdrol in Karin Slaughter-reeks Pieces of Her

Toni Collette gaat opnieuw een hoofdrol vertolken in een Netflix-serie. Na Unbelievable zal ze ook te zien zijn in Pieces of Her. Dit boek van Karen Slaughter wordt verwerkt tot een achtdelige serie. Het boek Pieces of Her, in Nederland verschenen onder de titel Gespleten, is een dramatische thriller.

Lees alles over Pieces of Her

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tom Papa: You’re Doing Great! Stand-up 2020 2020-02-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?