Netflix Daily

Netflix Daily: Reacties op overlijden Luke Perry, trailer Queer Eye S03

Het nieuws omtrent het overlijden van Luke Perry is hard aangekomen. Daarnaast heeft Netflix teruggeslagen naar Steven Spielberg vanwege zijn opmerking over de Oscars. Ook weten we wie Katherine Langford uit 13 Reasons Why bij gaan staan in de nieuwe serie Cursed en is de trailer van Queer Eye seizoen 3 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Reacties op overlijden Luke Perry
De makers en cast hebben totaal verslagen gereageerd op het nieuws rondom het overlijden van Luke Perry. De acteur overleed op maandag nadat hij eerder in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een zware beroerte. Zijn collega’s blijven gebroken en verdrietig achter. Casey Cott (Kevin Keller) deelt bijvoorbeeld een herinnering aan toen hij Luke net leerde kennen, terwijl Marisol Nichols (Hermione Lodge) niet op de juiste woorden kan komen.

Bekijk alle reacties

Nieuwe castleden voor Cursed bekendgemaakt

Er zijn nieuwe castleden bekend voor Cursed. We wisten al dat Katherine Langford, Hannah Baker uit 13 Reasons Why, een hoofdrol had in de serie die gebaseerd is op de legende van King Arthur. Naast Langford gaan we ook Daniel Sharman, Devon Terrell, Gustaf Skarsgård, Lily Newmark, Peter Mullan, Shalom Brune-Franklin, Sebastian Armesto, Emily Coates, Catherine Walker en Billy Jenkins in de serie terugzien.

Netflix slaat terug na opmerking Spielberg

Steven Spielberg maakt zich hard om Netflix uit te sluiten voor het winnen van een Oscar. De regisseur is van mening dat de films op Netflix niet vergelijkbaar zijn met bioscoopfilms. Hij wil er dan ook voor zorgen dat het voor de streamingdienst niet meer mogelijk wordt om een Oscar te winnen. Netflix heeft daar nu op gereageerd via Twitter.

Netflix kondigt Holidate aan

Netflix heeft een nieuwe romcom aangekondigd. De streamingdienst werkt aan Holidate waarin Emma Roberts een hoofdrol krijgt. Het is nog onduidelijk wanneer we de nieuwe romantische komedie van Netflix mogen verwachten. Scriptschrijfster Tiffany Paulsen werkt ondertussen aan nog een romcom voor de streamingdienst.

Lees alles over Holidate

De beste titels van februari 2019

De balans is weer opgemaakt en we weten eindelijk wat jullie de beste titels van februari 2019 vonden. In de categorie beste nieuwe serie deed The Umbrella Academy uitstekende zaken. Als beste film komt Isn’t It Romantic als beste uit de bus.

Lees alles over de beste titels van februari

Trailer Queer Eye seizoen 3

Queer Eye keert op 15 maart terug voor zijn derde seizoen op Netflix. In aanloop naar de nieuwe afleveringen is nu een trailer naar buiten gebracht waarin we de Fab Five alvast aan het werk zien. De heren zorgen weer voor ongelooflijke transformaties.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The Dawn Wall Docu 2017 8.2

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?