Netflix Daily

Netflix Daily: Supergirl is zwanger, releasedatum Sunderland ‘Til I Die bekend

De hoofdrolspeelster uit Supergirl verwacht een kindje en het is nog onduidelijk of dat gevolgen heeft voor de productie van de serie. Daarnaast is de releasedatum van het tweede seizoen van Sunderland ‘Til I Die bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Supergirl Melissa Benoist is zwanger

Supergirl-ster Melissa Benoist is zwanger. De actrice verwacht samen met haar man Chris Wood hun eerste kindje. Of de zwangerschap van Supergirl ook gevolgen heeft voor de serie, is niet bekend. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden en is er ook al een zesde seizoen aangekondigd.

Netflix maakt releasedatum voor Sunderland ‘Til I Die bekend

Netflix heeft een tweede seizoen voor Sunderland ‘Til I Die aangekondigd. Vanaf 1 april kunnen we aan de slag met zes gloednieuwe afleveringen uit de reeks. Daarin volgen we Sunderland in het seizoen 2018-2019. In het eerste seizoen volgden we het seizoen 2017-2018.

The 100 seizoen 7 heeft eindelijk een releasedatum

The 100 gaat aan het slotstuk beginnen. De serie stopt na zeven seizoen en exact honderd afleveringen. The CW heeft ons lang in spanning gelaten voor duidelijk werd wanneer het seizoen zou beginnen. Nu is er eindelijk een datum bekendgemaakt: woensdag 20 mei.

Lees alles over The 100

Ragnarok verlengd met een tweede seizoen

De Noorse serie Ragnarok is verlengd met een tweede seizoen. De entree van de bovennatuurlijke reeks verscheen eind januari en is positief ontvangen. Daarop heeft Netflix nu dan ook al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal komen. “This was only the Beginning”, is de veelzeggende titel.

Lees alles over Ragnarok

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?