Netflix Daily

Netflix Daily: Summertime seizoen 2 in aantocht, The Midnight Club van makers The Haunting

Het tweede seizoen van Summertime is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft nu dan ook de officiële teaser gelanceerd van de titel die in juni op Netflix terugkeert voor nieuwe afleveringen. Ondertussen zijn Mike Flanagan en Trevor Macy, de hersenen achter The Haunting of Hill House, een samenwerking aangegaan voor The Midnight Club. De castleden zijn nu bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede seizoen Summertime in juni op Netflix

Het tweede seizoen van Summertime is in aantocht op Netflix. Vanaf juni kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen en inmiddels is de officiële teaser gelanceerd. In Summertime volgen we twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf die verliefd worden tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

Cast The Midnight Club van makers The Haunting of Hill House bekend

De breinen achter The Haunting of Hill House hebben de handen in één geslagen voor een nieuw project. Mike Flanagan en Trevor Macy gaan aan de slag met de horrorboeken van Christopher Pike om The Midnight Club in een nieuw jasje te steken. De castleden zijn inmiddels bekend. De cast bestaat uit Adia (Danger Love Story), Igby Rigney (Blue Bloods, Joe Bell), Tik Tok’s Ruth Codd, William Chris Sumpter (Power, Brooklyn Love Stories), Aya Furukawa (The Cabin In The Woods, AMC’s The Terror), Annarah Shephard (Caged, Midnight Mass) en Sauriyan Sapkota. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van februari

De afgelopen jaren is er veel gevraagd om bepaalde series op Netflix en nu deze zijn verschenen worden ze door jullie direct beloond met de titel beste nieuwkomers van februari. Zo willen veel Netflix-kijkers al heel lang een ziekenhuisserie. Met New Amsterdam is deze in februari gelanceerd en zelfs gelijk twee seizoenen. De afgelopen dagen hebben jullie gestemd (dank daarvoor!) en dit leverde New Amsterdam als winnaar op.

Lees alles over de beste titels

Waar gaat Crime Scene seizoen 2 over?

Crime Scene seizoen 2 is in aantocht, want Crime Scene wordt een overkoepelende reeks op Netflix! Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel staat nu al een tijdje op Netflix en jij wilt natuurlijk weten of er ook een vervolg komt. Wij kunnen je vertellen dat dit in de maak is.

Lees alles over Crime Scene

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (6 seizoenen + S07E01) Actie 2021 8.1 2021-03-04
Pacific Rim: The Black (1 seizoen) Anime 2021 2021-03-04
Anne+ (2 seizoenen) Drama 2020 7.8 2021-03-04
A Dog’s Journey Komedie 2019 7.5 2021-03-04

Het volledige aanbod op Netflix1
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?