Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Witcher afgerond, nieuwe romantische film aangekondigd

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn afgerond. Het wachten is nu op de release van het tweede seizoen op Netflix. Daarnaast is er een nieuwe romantische film aangekondigd met Rachel Leigh Cook in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Witcher seizoen 2 afgerond

Netflix heeft de opnames van het tweede seizoen van The Witcher afgerond. Daarmee is een einde gekomen aan een lang proces. De opnames van de serie hebben namelijk meerdere keren stilgelegen vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het wachten is nu op de release van het tweede seizoen van The Witcher. “We hebben op een aantal ongelooflijke locaties geschoten”, vertelde showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Denk daarbij aan Fountains Abbey, Blea Tarn, Hodge Close en Frensham Ponds. Het lijkt echter nog wel even te duren totdat seizoen 2 verschijnt.

Netflix kondigt nieuwe romantische film A Tourist’s Guide to Love aan

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe romantische film. In de film is een hoofdrol weggelegd voor Rachel Leigh Cook. De film vertelt het verhaal van een reisleider (Cook) die na een onverwachte breuk met haar vriend aan de slag gaat als undercover om meer te weten te komen over de toeristenindustrie in Vietnam. Uiteraard komt ze op haar avontuur een leuke man tegen met wie ze wilde avonturen beleeft.

Grote shock: Simon Basset niet in Bridgerton seizoen 2

Slecht nieuws voor de fans van Brigerton. Regé-Jean Page, voor fans van de Netflix-serie beter bekend als Simon Basset of the Duke of Hastings, keert namelijk niet terug voor het tweede seizoen van de serie. Dat werd bekendgemaakt door middel van een Tweet waarin een stuk van Lady Whistledown werd gebruikt.

Lees alles over Bridgerton

To All The Boys krijgt spin-off serie op Netflix

Netflix lijkt nieuw leven te blazen in de To All The Boys-filmreeks. De trilogie met Lana Condor en Noah Centineo in de hoofdrol groeide op Netflix uit tot een ware hit. Dit jaar verscheen echter de laatste film uit het drieluik. Nu wordt er gewerkt aan een spin-off serie. De ontwikkelingen daarvan bevinden zich in een vroeg stadium. De hoofdrol zou zijn voor Anna Cathcart. Zij speelde eerder al Kitty, het jongere zusje van Lara Jean.

Lees alles over To All The Boys

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Spirit: Stallion of the Cimarron Familie 2002 7.1 2021-04-04
The Green Mile Drama 1999 8.5 2021-04-04
The Fisherman’s Diary Drama 2020 8.1 2021-04-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?