Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Becoming verschenen, Ralph Fiennes in Matilda

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van Becoming waarin we een kijkje krijgen in het leven van Michelle Obama. Daarnaast is duidelijk geworden dat Ralph Fiennes een rol heeft in Matilda.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Becoming van Michelle Obama verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Becoming gelanceerd. Vanaf 6 mei kunnen we op de streamingdienst aan de slag met een documentaireserie waarin we worden meegenomen in het leven van voormalig first lady Michelle Obama. Zo worden we onder meer meegenomen achter de schermen tijdens haar boektournee.

Ralph Fiennes in Netflix-film Matilda

Netflix heeft een castlid bekendgemaakt voor de nieuwe film Matilda. Ralph Fiennes blijkt een van de rollen te spelen in de film. Hij is onder meer bekend van Skyfall. In Matilda kruipt hij in de huid van Miss Trunchbull. Voor de film wordt de musicalversie van het door Roald Dahl geschreven verhaal gebruikt als inspiratie.

‘Netflix werkt nu ook aan film over Joe Exotic’

Na het succes van Tiger King op Netflix, zou de streamingdienst nu ook werken aan een film over Joe Exotic. Alhoewel er nog weinig bekend is over het project, weten ProductionWeekly en DailyMail wel de eerste informatie over de film prijs te geven.

Lees alles over de Joe Exotic film

Modern Family seizoen 9 én 10 deze maand al op Netflix

Modern Family is terug op Netflix én zelfs meer dan dat. De acht seizoenen die al eerder te zien waren op Netflix zijn op 1 mei teruggekeerd in het aanbod. Tegelijkertijd komt de streamingdienst met groot nieuws, want in mei zullen ook nog eens seizoen 9 én 10 worden toegevoegd.

Lees alles over Modern Family

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Dance (S01E06) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?