Netflix Daily

Netflix Daily: Cobra Kai getroffen door staking; nieuwe serie 13 Reasons Why-ster

Cobra Kai is één van de grote series die momenteel getroffen wordt door de stakingen in Hollywood. Miles Heizer werd bekend door 13 Reasons Why, hij gaat nu in een nieuwe serie spelen: The Corps

Cobra Kai flink getroffen door staking

De staking van schrijvers van de Writers Guild of America heeft grote gevolgen voor Cobra Kai. Duizenden schrijvers van met name series hebben het werk neergelegd. Hierdoor zal er ook bij Cobra Kai voorlopig niet gewerkt worden. Die laat seriemaker Jon Hurwitz weten. “We haten staken, maar als het moet slaan we hard toe. Geen schrijvers op de set. Dit zijn geen leuke tijden, maar het is helaas noodzakelijk. Op het moment dat er een eerlijke deal is, gaan we weer verder.” Ook de productie van het slotseizoen van Big Mouth ligt stil.

Miles Heizer krijgt hoofdrol in The Corps

Miles Heizer hebben we in 13 Reasons Why leren kennen als Alex Standall. Daarna verdween hij wat uit beeld, maar nu is Heizer vastgelegd voor de hoofdrol in The Corps. Dit waargebeurde verhaal is een verfilming van de memoires The Pink Marine van Greg Cope White. Vera Farmiga, Liam Oh, Cedrick Cooper, Max Parker en Ana Ayora zijn eveneens vastgelegd voor de cast.

Finaleseizoen Sweet Tooth aangekondigd; opnames al afgerond

Voor de derde keer in korte tijd is een succesvolle serie razendsnel verlengd. Het verhaal achter Sweet Tooth is echter wel een bijzondere. Er komt een derde en tevens laatste seizoen van deze serie. Waarom is dit bijzonder? De opnames blijken al te zijn afgerond!

Lees alles over Sweet Tooth

Eerste beelden The Crown seizoen 6 vrijgegeven

Het zesde seizoen van The Crown zal de imposante serie over het leven van Queen Elizabeth II gaan afronden. Daarin zullen we ook weer nieuwe leden van het koningshuis gaan ontmoeten en dan vooral prins William en zijn huidige vrouw Kate Middleton. Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven.

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E06) Drama 2023 7.4 2023-05-04
Queen Charlotte: A Bridgerton Story (1 seizoen) Drama 2023 2023-05-04
Sanctuary (1 seizoen) Drama 2023 2023-05-04
Larva Familie (1 seizoen) Kinderen 2023 2023-05-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?