Netflix Daily

Netflix Daily: Patrick J. Adams (Mike) terug voor slotseizoen Suits

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7 Netflix

Patrick J. Adams keert voor Suits terug in het slotseizoen. Daarnaast is er een video verschenen van Krysten Ritter (Jessica Jones) als regisseur. Ook weten we meer over de toekomst van The Missing en Dead To Me.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Patrick J. Adams (Mike) keert terug in Suits

Patrick J. Adams keert terug voor het laatste seizoen van Suits. De acteur kroop voor de serie eerder al in de huid van Mike Ross, maar besloot tegelijkertijd met Meghan Markle de serie te verlaten. In Suits vormden de twee een setje. Voor het negende en tevens laatste seizoen van de reeks keert Mike Ross terug als gastacteur. Hij komt in een zaak terecht die hem lijnrecht tegenover Harvey brengt. In Nederland kunnen we Suits volgen via Netflix, waar zes seizoenen beschikbaar zijn.

The Missing spin-off naar Netflix

Netflix heeft de release van de spin-off van The Missing aangekondigd voor zijn streamingdienst. Op 17 juni kunnen we aan de slag met het eerste seizoen van de spin-off Baptiste. Daarin draait het om de Franse rechercheur Julien Baptiste die er in zijn leven alles aan doet om vermiste kinderen terug te vinden.

Lees: Alles over Baptiste

Netflix bestelt seizoen 2 van Dead To Me

Goed nieuws voor de kijkers van Dead To Me. Tijdens een evenement in Los Angeles is bekend geworden dat er een tweede seizoen komt van de reeks. Maker Liz Feldman maakte het goede nieuws over de zwartkomische serie met Christina Applegate en Linda Cardellini (Jen en Judy) bekend.

Lees: Alles over Dead To Me

Krysten Ritter als regisseur van Jessica Jones

Netflix heeft via YouTube een video naar buiten gebracht waarin we zien hoe Krysten Ritter aan de slag ging als regisseur voor het laatste seizoen van Jessica Jones. In de video spreekt ze over de reis die ze heeft gemaakt. Zo begon ze natuurlijk als de actrice die Jessica Jones vertolkte en nu heeft ze zelfs haar eerste aflevering geregisseerd.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Miranda Sings Live Your Welcome Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren