Netflix Daily

Netflix Daily: Cast over Sweet Magnolias seizoen 2, nominaties BAFTA Awards bekend

De cast van Sweet Magnolias heeft zich uitgesproken over een eventueel vervolg van de reeks. Netflix bestelde tot op heden nog geen nieuwe afleveringen. Ook zijn de nominaties van de BAFTA Awards bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast bespreekt Sweet Magnolias seizoen 2

Van Sweet Magnolias is nog geen tweede seizoen besteld. De cast heeft zich inmiddels uitgesproken over een eventueel vervolg. Chris Klein, de acteur achter Bill Townsend, laat weten: “Ik geloof dat het altijd het doel is geweest van Dan Paulson en Sheryl J Anderson om het verder te brengen dan één seizoen. De manier waarop het verhaal gaat, geeft ook mogelijkheden voor meer verhalen. Ik hoop dat we die kans krijgen. Egoïstisch gezien vooral omdat ik wil weten wat er gebeurt met Bill Townsend.”

Ook Joanna Garcia Swisher, de actrice die Maddie vertolkt, sprak over de toekomst van Sweet Magnolias. “Voor Maddie wil ik graag dat ze dat moment heeft waarop er echt iets gebeurt met Cal. Ik zou die reis graag willen zien.” Uitvoerend producent Normal Buckley hoopt dat zodra de coronacrisis het toelaat dat gewerkt kan worden aan een vervolg.

Nominaties van BAFTA Awards bekend

De nominaties van de BAFTA Awards zijn bekendgemaakt. Ook Netflix mag zich in verschillende categorieën opmaken voor een hoofdprijs. Zo zijn The Crown en The End of the F***ing World genomineerd als beste dramaserie, is Josh O’Conner (The Crown) genomineerd voor beste bijrol acteur en maken Helena Bonham Carter (The Crown), Jasmine Jobson (Top Boy) en Naomi Ackie (The End of the F***ing World) kans op de prijs van beste bijrol actrice. Daarnaast is Unbelievable nog genomineerd als beste internationale serie en Ncuti Gatwa uit Sex Education als beste acteur in een komedie. De prijzen worden op 31 juli vergeven.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 23

White Lines heeft de eerste plaats af moeten staan aan Dynasty op de lijst van meest populaire titels van dit moment op Netflix. Deze dramaserie houdt de docureeks over Jeffrey Epstein vlak achter zich.

Lees alles over de meest populaire titels

Waarom zit Maggie Naird (Lisa Kudrow) in Space Force in de gevangenis?

Het eerste seizoen van Space Force draait uiteraard vooral rondom generaal Mark Naird, gespeeld door Steve Carell. Hij moet een ruimtemacht zien op te zetten, te beginnen op de maan. Maar er is een bijzondere rol weggelegd voor zijn vrouw Maggie Naird (Lisa Kudrow), met één grote vraag. Waarom zit Lisa Kudrow in de gevangenis?

Lees alles over Space Force

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E15) Actie 2020 7.0
Baki (3 seizoenen) Anime 2018 6.7
Hospital Playlist (1 seizoen) Komedie 2020 8.5
M’entends-tu? (1 seizoen) Drama 2018 8.0
Penoza: The Final Chapter Crime 2019 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?