Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste foto’s Dracula, Stranger Things in Fortnite

Om de release van het derde seizoen van Stranger Things te vieren is in Fortnite een event gaande met meerdere portalen. Daarnaast wil Netflix minder rokers in zijn Original-series en zijn de eerste foto’s van de Dracula-serie verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Stranger Things evenement in Fortnite

Spelers van Fortnite kunnen zich vermaken met een speciaal Stranger Things-evenement. De release van het derde seizoen van de reeks wordt groots aangepakt. Ook Fortnite-spelers kunnen de release niet missen, want in de wereld van het spel zijn meerdere portalen toegevoegd waarmee spelers verplaatst kunnen worden. Ze komen door deze portalen niet in The Upside Down terecht, maar wel op een willekeurige locatie in de Mega Mall.

Minder rokers in Netflix Originals

Netflix gaat de strijd aan tegen roken. Uit onderzoek bleek dat in Netflix Originals veel meer gerookt wordt dan in series die door Amerikaanse tv-zenders worden uitgezonden. De streamingdienst heeft besloten het tij te laten keren en wil voortaan minder rokers in zijn Netflix Originals hebben. Rokende personages worden in shows op een jong publiek alleen nog ingezet als het historisch gezien logisch is of het feitelijk klopt. Ook in series voor volwassenen zullen minder vaak rokers voorbij gaan komen.

Eerste foto’s Dracula-serie verschenen

Netflix werkt samen met BBC aan een limited serie over Dracula. Claes Bang is verantwoordelijk voor de hoofdrol en de makers vna Sherlock zijn verantwoordelijk voor de reeks die in 2019 wordt verwacht. Ook zijn de andere castleden bekend geworden. Lyndsey Marshal (The League of Gentlemen), Chanel Cresswell (This Is England), Matthew Beard (An Education), Lydia West (Years & Years), Paul Brennen (Happy Valley), Sarah Niles (Catastrophe), Sofia Oxenham (Poldark), John McCrea (God’s Own Country), Phil Dunster (Humans) en Millicent Wong hebben een rol in de serie. BBC heeft nu de eerste foto’s online geplaatst.

Dracula

Dracula serie

Netflix koopt rechten bovennatuurlijke thrillerserie The A List

Netflix heeft de rechten van The A List aangekocht. De bovennatuurlijke thrillerserie werd eind vorig jaar al uitgezonden bij BBC en is binnenkort ook te bekijken op Netflix. Een exacte releasedatum voor de release van de eerste dertien afleveringen van de serie is nog niet bekend gemaakt.

Lees alles over The A List

Stranger Things experience in Utrecht open voor publiek

De Stranger Things experience van Hoog Catharijne in Utrecht is sinds donderdag gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Liefhebbers van de serie kunnen tot 14 juli een kijkje nemen in het Hawkins Lab. Tijdens de experience zijn verschillende scenes uit de serie te bewonderen.

Lees alles over Stranger Things experience

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Abyss (1 seizoen) Drama 2019
Booba (2 seizoenen) Kinderen 2014
Kakegurui (2 seizoenen) Anime 2018
Stranger Things (3 seizoenen) Thriller 2016 8.9
Minions Familie 2015 6.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?