Netflix Daily

Netflix Daily: Frank Lammers blij met Netflix, UFO documentaire naar Netflix

Frank Lammers, ook wel bekend als Ferry Bouman uit Undercover, is blij met de manier waarop projecten gemaakt worden door Netflix. Ideeën worden razendsnel uitgewerkt, in tegenstelling tot bij de omroep. Daarnaast werkt Netflix aan een documentaire over UFO’s.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Frank Lammers blij met Netflix

Frank Lammers is blij met Netflix. In gesprek met NPO Radio 1 vertelt de acteur: “Als je bij een omroep of filmfonds een idee indient, ben je drie jaar verder voordat je het kan gaan maken. Dan loop je achter de feiten aan.” Daarnaast gaat dan ook de omroep zich ermee bemoeien. Bij Netflix is dat wel anders. “Gelukkig is er met Netflix en andere streamingdiensten een veel korter pad gekomen. Die doen niet wat de omroepen en de fondsen doen. Daar kan je naartoe met een idee. Binnen een maand krijg je te horen of dat een goed idee is. En dan kan je het gaan maken. Gooi dat bestel om, want anders ga je het echt verliezen van streamingdiensten.”

UFO documentaire op komst naar Netflix

Netflix lanceert binnenkort een nieuwe documentaire genaamd ‘Top Secret UFO Projects: Declassified’. Vanaf 3 augustus kunnen we aaan de slag met een docu waarin het draait om buitenaardse wezens. Over welke bezoeken heeft de Amerikaanse overheid nooit gesproken?

Netflix cancelt in één keer vier komedieseries

Netflix heeft een flinke streep gezet door de komedieseries die de afgelopen jaren werden gemaakt. Er zijn namelijk in één keer vier series gecanceld. Daarvan hebben twee nog wel een aardige reeks weten neer te zetten, de andere zijn niet eens van de grond gekomen.

Lees alles over de komedieseries

Queen of the South seizoen 5: Alles wat we al weten

Voor de fans van Queen of the South komt er nog één spectaculair seizoen en daarna is het gedaan met de pret. De avonturen van hoofdrolspeelster Teresa Mendoza (Alice Braga) komen tot een einde in het vijfde en laatste seizoen. In dit artikel vind je een verzameling van alles wat we al weten over Queen of the South seizoen 5.

Lees alles over Queen of the South

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Shaun Het Schaap: Farmageddon Familie 2019 6.8 2021-07-04
We The People (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-07-04
Mine (1 seizoen) Kinderen 2021 7.8 2021-07-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?