Netflix Daily

Netflix Daily: Cobra Kai cartoons verschenen, Young Royals seizoen 2 nog dit jaar op Netflix

Een fanaccount heeft drie interessante cartoons gemaakt voor Cobra Kai. Zo zien we onder meer een alternatief einde voor het vierde seizoen van Cobra Kai. Ook zijn er meer details bekendgemaakt over het nieuwe seizoen van Young Royals.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cobra Kai cartoons te zien op YouTube

Drie cartoons geïnspireerd op de Netflix-serie Cobra Kai zijn nu te bekijken op YouTube. De filmpjes zijn afkomstig van een fanaccount dat een aantal cartoons voor de show heeft gecreëerd. De eerste aflevering geeft ons een mogelijk alternatief einde voor het vierde seizoen van de serie. De tweede aflevering laat ons zien hoe Martin Kove auditie doet voor de rol van Kreese. De derde aflevering laat zien hoe Johnny en Daniel aan de slag gaan met hun therapie. Je bekijkt ze hieronder.

Meer details bekend over Young Royals seizoen 2

Er komt een tweede seizoen van Young Royals seizoen 2 en Netflix heeft daar inmiddels meer informatie over prijsgegeven. Zo blijkt de Zweedse serie nog dit jaar terug te keren voor nieuwe afleveringen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het zou al in november moeten gebeuren.

Regisseur Squid Game verklapt: ‘Seizoen 1 zit vol hints voor seizoen 2’

Natúúrlijk komt er een tweede seizoen van Squid Game, dat kan ook niet anders. Seizoen 1 was immers ongelooflijk populair, het allerpopulairst in de hele geschiedenis van Netflix. Maar wat kunnen we precies verwachten?

Lees alles over Squid Game

Better Call Saul finale teasers voorspellen reünies

De allerlaatste afleveringen van Better Call Saul zijn de komende periode te zien op Netflix. Vanaf 12 juli zullen de acht resterende episodes verschijnen, waarna één van de meest succesvolle prequels ooit gemaakt erop zit. En we mogen nog heel wat verwachten, zo wordt duidelijk aan de eerste beelden.

Lees alles over Better Call Saul

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E18) Drama 2022 7.4 2022-07-04
Av: The Hunt Thriller 2020 5.9 2022-07-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?