Netflix Daily

Netflix Daily: Tokio in nieuwe thrillerserie en Scoop-maker sluit deal

Úrsula Corberó speelt de hoofdrol in El cuerpo en Illamas, een nieuwe thrillerserie. De maker van Scoop gaat na het succes van deze reeks exclusief voor Netflix aan de slag.

Úrsula Corberó (Tokio) in nieuwe thrillerserie

In september komt er een nieuwe Spaanse thrillerserie genaamd El cuerpo en Ilamas. Deze op een waargebeurd verhaal gebaseerde reeks heeft een bekend gezicht, Úrsula Corberó speelt namelijk de hoofdrol. Corberó is vooral bekend als Tokio in La Casa de Papel. Nu keren we terug naar mei 2017 als een verkoold lichaam in een auto worden gevonden. De zaak trekt veel bekijks en tijdens het onderzoek blijkt dat een aantal agenten van meer weten…

Maker Scoop scoort meerjarige deal bij Netflix

Begin juni verscheen de serie Scoop. Het was voor Hansal Mehta zijn eerste reeks voor Netflix en dit bleek een succes. De cijfers en ontvangst waren erg goed, waardoor het niet bij Scoop zal blijven. Mehta maakt namelijk zelf bekend dat hij een meerjarig contract heeft getekend met de streamingdienst.

Eerste beelden Sweet Magnolias seizoen 3 verschenen

Het derde seizoen van Sweet Magnolias is binnenkort te zien op Netflix. Vanaf 20 juli kunnen fans aan de slag met gloednieuwe afleveringen over de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. Om kijkers alvast een voorproefje te geven is nu de officiële trailer van het derde seizoen verschenen en daarin worden al een aantal dingen duidelijk.

Lees alles over Sweet Magnolias

Filmmaker verklapt: met spin-off nóg meer Extraction op komst

Extraction 2 staat pas net op Netflix, maar we weten nu al dat er ook een Extraction 3 komt. En er is zelfs nog meer ‘Extraction’ op komst, want de actiefilm met Chris Hemsworth als Tyler Rake krijgt óók nog eens een spin-off.

Lees alles over Extraction

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tom Segura: Sledgehammer Docu 2023 2023-07-04
Il Principe (1 seizoen) Docu 2023 2023-07-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?