Netflix Daily

Netflix Daily: Record voor La Casa de Papel, Daya over afscheid OITNB

La Casa de Papel heeft een groot record neergezet als niet Engelstalige serie. Daarnaast vertelt Dascha Polanco over het einde van haar personage Daya in Orange is the New Black en is Black Lightning toegevoegd aan de Arrowverse crossover.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Record voor La Casa de Papel

La Casa de Papel heeft uitstekende zaken gedaan met zijn derde seizoen in zijn eerste zeven dagen op Netflix. Het derde seizoen is in de eerste week sinds zijn release bekeken door liefst 34.355.956 huishoudens. Daarmee is de Spaanse serie in zijn eerste zeven dagen van de release de best bekeken niet-Engelstalige-serie op Netflix ooit. In onder meer Frankrijk en Italië was het in zijn eerste week zelfs de best bekeken serie op Netflix ooit.

Dascha Polanco over eind Daya in Orange is the New Black

Het laatste seizoen van Orange is the New Black is vorige maand toegevoegd aan he aanbod van Netflix. Ook is duidelijk hoe het einde van Daya (Dascha Polanco) gaat zijn. “Ze hebben het mij heel duidelijk gemaakt dat Daya niet sterft. Ze gaat niet dood, maar ze wordt gewoon buitenwesten geslagen. Maar ik had ook wel door dat het een vraag moest blijven voor de kijkers. Dat is aardig gelukt, hè?”, vertelde Dascha aan The Hollywood Reporter. Het is nu echt klaar voor Orange is the New Black. “Oh, ik ga Daya missen. Ik zou graag hebben gewild dat ze Bennett nog een keer zou zien of contact zou zoeken met haar dochter.”

Black Lightning in Arrowverse crossover

Black Lightning gaat voor het eerst te zien zijn in een Arrowverse crossover. Hoofdpersonage Cress Williams maakte via social media bekend dat Black Lightning te zien is in Crisis on Infinite Earths. Veel details over de crossover van dit jaar zijn verder nog niet bekend, maar wel weten we nu dat ook Black Lightning een rol gaat spelen.

Vis a Vis al in augustus terug voor derde seizoen

Vis a Vis is in Nederland al razendsnel terug voor zijn derde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we al vanaf 30 augustus aan de slag kunnen met de afleveringen van seizoen 3. Daarmee is Netflix razendsnel nieuwe afleveringen van Vis a Vis aan het toevoegen.

Lees alles over Vis a Vis

13 Reasons Why seizoen 3 heeft releasedatum

Netflix heeft heel wat nieuws over 13 Reasons Why bekendgemaakt. Zo verschijnt het derde seizoen op 23 augustus bij de streamingdienst. Daarnaast is ook het één en ander bekend over waar het seizoen over gaat. Zo weten we al dat een belangrijk personage doodgaat en dat het seizoen draait om de zoektocht naar de dader. Ook weten we dat 13 Reasons Why nog een vierde seizoen krijgt en dat dat het laatste seizoen van de reeks is.

Lees alles over 13 Reasons Why

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Patriot Act with Hasan Minhaj (3 seizoenen + S04E01) Talkshow 2019
Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E04) Drama 2019 7.7
Replicas Sci-fi 2018 5.5
Our Planet – Behind The Scenes Docu 2019
The Mercy Bio 2017 6.0
Summer of 84 Crime 2018 6.7
Hostiles Western 2017 7.2
Hereditary Horror 2018 7.3
Elvy’s Wereld So Ibiza! Komedie 2018 6.6
Birth of the Dragon Actie 2016 5.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?