Netflix Daily

Netflix Daily: Docu over Beckham, Amy Adams in Kings of America

David Beckham hoopt een documentaire te kunnen maken over zijn leven en is het gesprek aangegaan met Netflix en Amazon. Daarnaast blijkt Amy Adams de hoofdrol te hebben in de nieuwe serie Kings of America.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Amy Adams pakt hoofdrol in Netflix-serie Kings of America

Amy Adams gaat er vandoor met de hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie Kings of America. In de reeks draait het om drie machtige vrouwen die het opnemen tegen Walmart. Het leidt tot een van de grootste rechtszaken in de geschiedenis van Amerika. Amy Adams gaat ook aan de slag als uitvoerend producent. Een releasedatum is nog niet bekend.

David Beckham wil eigen documentaire

De documentaire The Last Dance heeft diepe indruk achtergelaten op David Beckham. De voormalig voetballer is naar aanleiding van de documentaire in gesprek gegaan met Netflix en Amazon en hoopt zijn eigen docu te kunnen maken.

Volgens een insider wil hij het leven na zijn rijke carrière in beeld brengen. “Het is iets wat David erg graag wilde doen. De film bevat naast nieuwe beelden ook beelden uit het archief. Het zal gaan over David’s leven na het voetbal. Voornamelijk over zijn eigen nieuwe voetbalclub in Miami. Maar het zal ook over zijn privéleven gaan, want daar is zoveel interesse in.”

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van juli

De Beste van juli zijn bekend nadat jullie de afgelopen dagen massaal hebben gestemd. En de stemmen hebben toch wel voor wat verrassingen gezorgd. Het meest opvallende is dat de beste serie van 2019 ditmaal niet eens tot de beste van de maand is verkozen!

Lees alles over de beste titels

Verwijderalarm: Doek valt voor topfilms, eerste series bekend

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit een rij films en twee series. Daarmee zijn de eerste series bekend die eind augustus zullen sneuvelen. Eerst is het de beurt aan een aantal films die deze week al de klos zijn.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sam Jay: 3 in the Morning Stand-up 2020
Malibu Rescue: The Next Wave Familie 2020
Toet Toet Cory Carson op Zomerkamp Kinderen 2020
Mundo Mistério (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?