Netflix Daily

Netflix Daily: Waes over Undercover seizoen 2, nieuwe projecten Ryan Murphy

Undercover Netflix

Tom Waes heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van Undercover. Daarnaast heeft Netflix de titel van een nieuwe productie van Ryan Murphy bekendgemaakt. Ook is de officiële trailer van Criminal verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tom Waes over Undercover seizoen 2

Tom Waes is uiterst populair in België en fans zijn dan ook blij dat hij te zien is in Undercover. Sinds Undercover heeft hij een nieuwe mooie aanbieding gekregen, maar ondertussen werkt hij ook aan Undercover seizoen 2. “We hebben nog een dikke maand te gaan. Het zijn zware dagen, maar het is echt een geweldig scenario. Ik ben er zeker van dat het eindresultaat heel tof gaat zijn. En uiteraard ben ik ook heel fier dat het eerste seizoen van de reeks op Netflix staat”, vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

Meer bekend over projecten Ryan Murphy voor Netflix

Ryan Murphy werkt hard aan nieuwe titels voor Netflix. De streamingdienst heeft een exclusieve deal met de producent die eerder onder meer Glee en American Horror Story maakte. Voor Netflix heeft hij nu meer bekendgemaakt over zijn projecten. Hij werkt aan een miniserie over broadwayproductie A Chorus Line en een documentaire over Andy Warhol. Daarnaast is er een tiendelige miniserie op komst over de mysterieuze mode-ontwerper Halston. Murphy sprak daarnaast nog over de nieuwe titels Secret Love, Hollywood en een serie met Jessica Lange en Marlene Dietrich.

Grace and Frankie krijgt zevende en laatste seizoen

Grace and Frankie keren in januari 2020 terug voor hun zesde seizoen. Inmiddels is duidelijk geworden dat er ook een zevende seizoen komt van de komedieserie, maar dat wordt ook het slotseizoen van de reeks. Daarmee is het de langslopende Netflix Original tot op heden.

Lees alles over Grace and Frankie

10 Brandende vragen voor 13 Reasons Why seizoen 4

De seizoensfinale van 13 Reasons Why liet ons achter met flink wat vragen. Wij hebben de tien vragen waar we antwoord op hopen te krijgen in het slotseizoen van de reeks op een rijtje gezet. We hopen onder andere meer te weten te komen over de moordenaar van Monty en hoe gevaarlijk Winston is.

Lees alles over de 10 brandende vragen

Trailer Criminal verschenen

Vanaf 20 september kunnen we op Netflix aan de slag met de indrukwekkende politieserie Criminal. De reeks speelt zich in vier verschillende Europese landen (Verenigde Koninkrijk, Frankijk, Spanje en Duitsland) af en bestaat uit twaalf afleveringen met unieke misdaadverhalen. De officiële trailer van de reeks laat de verdachten alvast zien.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Stanford Prison Experiment Drama 2015 6.9
Ten Thousand Saints Komedie 2015 5.9
Article 15 Crime 2019 8.4
The Crystal Calls Making the Dark Crystal Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren