Netflix Daily

Netflix Daily: Savage Beauty verlengd, huwelijk in slotseizoen The Crown

The Crown gaat afsluiten met een zesde seizoen en daar zijn meer details over bekendgemaakt. De serie Savage Beauty krijgt een tweede seizoen, waar hard aan wordt gewerkt.

Slotseizoen The Crown krijgt een huwelijk

Na het sprookjeshuwelijk van Charles en Diana zal er opnieuw een huwelijk worden belicht in The Crown. Dit najaar komt het vijfdes seizoen op Netflix, terwijl er hard gewerkt wordt aan het afsluitende zesde seizoen. Daarin zullen we het huwelijk van de huidige koning Charles en koningin Camilla gaan zien. Dit is duidelijk geworden door een post van Netflix, waarin de ceremonie op zaterdag 9 april 2005 wordt aangekondigd.

Savage Beauty krijgt tweede seizoen

De Zuid-Afrikaanse serie Savage Beauty keert terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft nu naar buiten gebracht dat de productie voor de nieuwe reeks al in volle gang is en in 2024 op de streamingdienst zal verschijnen. Het eerste seizoen werd in mei 2022 gelanceerd. Een mysterieuze vrouw met een tragisch verleden zint op wraak en werkt zich naar binnen in een machtige familie met een schoonheidsimperium en duistere geheimen.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van augustus

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van augustus zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over de beste van augustus

Verwijderalarm: Volledige serielijst voor september

Het Verwijderalarm is dit keer volledig gevuld met series. De aankomende dagen zullen er namelijk geen films uit de lijst worden geschrapt. De focus kan dan ook volledig op de series die later in september vertrekken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Bigfoot Junior Familie 2018 6.1 2023-09-04
Fifty Shades Freed Romance 2018 4.5 2023-09-04
Fifty Shades Darker Romance 2017 4.6 2023-09-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?