Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw seizoen Family Business, nieuwe cast Locke & Key

Family Business Netflix seizoen 2

Netflix heeft een derde seizoen aangekondigd van Family Business. De Franse serie gaat voorzien worden van nieuwe afleveringen. Ook is er meer bekend over de cast van het tweede seizoen van Locke & Key.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Derde seizoen aangekondigd voor Family Business

Netflix heeft een derde seizoen aangekondigd van Family Business. De Franse serie telt al twee seizoenen bij Netflix en nu blijkt dat het daar niet bij gaat blijven. Wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met een derde seizoen, is nog even afwachten. Met onderstaande post werd een derde seizoen aangekondigd.

Castnieuws omtrent Locke & Key seizoen 2

Achter de schermen wordt ook hard gewerkt aan een tweede seizoen van Locke & Key. Brendan Hines, bekend van The Tick, behoort vanaf seizoen 2 tot de cast als Josh Bennett. Daarnaast krijgen Aaron Ashmore (Duncan Locke) en Hallea Jones (Eden Hawkins) een vaste rol in seizoen 2.

Noren stoppen na drie seizoenen met Norsemen

De komedieserie Norsemen is tot een abrupt einde gekomen. De reeks van NRK is namelijk na drie seizoenen gecanceld. De Noorse omroep heeft er een punt achter gezet, zo laten de sociale media van Norsemen zelf weten.

Lees alles over Norsemen

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van september

Veel of weinig Ferry, Undercover blijft onverminderd populair. De Vlaams-Nederlandse serie is dan ook door jullie gekozen als het beste nieuwe seizoen van een serie in de maand september. Op gepaste afstand – met slechts 15% van de stemmen – is Jane the Virgin tweede geworden, voor het toch wel verrassende Restaurant. De Zweedse serie is bij velen onbekend, maar zeer geliefd. Een pareltje dus om te ontdekken.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

David Attenborough: A Life on Our Planet Docu 2020 8.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?