Netflix Daily

Netflix Daily: Tygo Gernandt over Ferry en Hermana Muerte

Tygo Gernandt heeft vast vooruit gekeken naar zijn rol in Ferry de Serie. Vanuit Spanje komt er later deze maand een hele eng film aan, in opmaat naar Halloween.

Motorbende in Ferry de Serie

Een crimineel gezocht in een Nederlandse film of serie? Dan kun je altijd een beroep doen op Tygo Gernandt. In Ferry de Serie duikt hij dan ook op als lid van een motorbende. Hij vertolkt het personage van Ricardo, waar Ferry Bouman mot mee krijgt. Begin november is de serie te zien, nu heeft Gernandt alvast een blik geworpen op het verhaal en zijn rol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TYGO GERNANDT (@tygo_gernandt)

Vanuit Spanje komt Hermana Muerte: Sister Death

Met Hermana Muerte komt op 27 oktober een Spaanse horrorfilm naar Netflix. In opmaat naar Halloween gaan we terug naar het Spanje van vlak naar de oorlog. Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart. De trailer is alvast huiveringwekkend.

De beste Netflix-series die in 2024 (of 2025) uitkomen

Het is al weer oktober, echt waar, en dus komen de feestdagen eraan. Eerst sinterklaas, dan kerst en voor je het weet heb je een oliebol in je mond. Maar niet getreurd: ook voor 2024 (en 2025) heeft Netflix een hele hoop toffe series klaarstaan. En dat ondanks de stakingen van acteurs en scriptschrijvers in Hollywood!

Lees alles over 2024

Ferry organiseert feestje in aanloop Ferry de Serie

Ferry de Serie is nu echt in aantocht en dat laat Ferry Bouman natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Hij organiseert een feestje en daar kun jij bij zijn! En dan heb je direct de kans om de eerste afleveringen al te zien.

Lees alles over Ferry de Serie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-10-04
Beckham (1 seizoen) Docu 2023 2023-10-04
Keys to the Heart Drama 2018 7.5 2023-10-04
Duell am Abgrund Docu 2023 2023-10-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?