Netflix Daily

Netflix Daily: Frontier lijkt echt klaar, Arrow breekt met traditie

Netflix Frontier seizoen 3

Frontier lijkt dan toch echt klaar op Netflix, Arrow heeft vanwege The CW moeten breken met een belangrijke traditie en de show van Seth Meyers krijgt een speciale knop om grappen over Donald Trump over te slaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Frontier dan toch geannuleerd?

Netflix lijkt dan toch een punt gezet te hebben achter Frontier. De laatste tijd is het stil rondom de reeks nadat er drie seizoenen waren verschenen. Alhoewel de serie eerst echter wel nog door leek te gaan, komen er nu steeds meer signalen naar buiten dat dat niet meer gaat gebeuren. Ondertussen werkt hoofdrolspeler Jason Momoa ook al hard aan andere projecten.

Arrow breekt door The CW met traditie

Arrow heeft door een beslissing van hogerop moeten breken met een traditie. In ieder seizoen was één aflevering vernoemd naar een nummer van Bruce Springsteen, behalve in het slotseizoen. De makers wilden dat de aflevering Green Arrow and the Canaries eigenlijk Livin’ in the Future zou heten, dat wilde The CW echter niet omdat de aflevering geldt als backdoor-pilot voor een spin-off. “Helaas eiste de studio van ons dat de aflevering net zo zou heten als de spin-off, dus toonde men geen respect voor deze traditie. Ik zou het waarderen als we allemaal gewoon afspreken dat de ECHTE titel van 809 Livin’ in the Future is. Dankjulliewel”, liet producent Marc Guggenheim weten.

Show Seth Meyers krijgt speciale knop

Vandaag verschijnt op Netflix de nieuwe stand-upshow Lobby Baby van Seth Meyers. De show krijgt een speciale knop waarmee het mogelijk is om grappen over de Amerikaanse president Donald Trump over te slaan. “Het kwam in me op dat omdat het op Netflix was, er een mogelijkheid zou zijn waarmee mensen dit deel kunnen overslaan. Het is een manier om te reageren op mensen die gaan zeggen: ‘Oh, laat me raden: er zitten grappen over de president in’.”

Eerste beelden kerstserie Home for Christmas van Quicksand-makers

Netflix heeft de eerste beelden van Home for Christmas gelanceerd. De serie bestaat uit zes afleveringen en is afkomstig van Per-Olav Sørensen, bekend als regisseur van Quicksand en Nobel. Home for Christmas is één van de vele kersttitels die we dit jaar exclusief op Netflix kunnen bekijken.

Lees alles over Home for Christmas

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van oktober

De beste titels van de maand oktober zijn bekend. Jullie hebben massaal gestemd en dat heeft overduidelijke winnaars opgeleverd. Waar een spannende strijd werd verwacht, zorgden de manschappen uit Birmingham voor een veegpartij. Peaky Blinders is zeer overtuigend gekozen tot de serie met het beste nieuwe seizoen van oktober. Ook de beste nieuwe serie kreeg een overduidelijke winnaar.

Lees alles over beste titels van oktober

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Arrow (7 seizoenen + S08E03) Actie 2018 8.0
My Country: The New Age (S01E08) Actie 2019
Minimalism: A Documentary Docu 2016 7.2
The Devil Next Door (1 seizoen) Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?