Netflix Daily

Netflix Daily: Holidate krijgt mogelijk vervolg, waarschuwing The Crown voor boulimia-beelden

Goed nieuws voor de fans van Holidate. De gloednieuwe kerstfilm krijgt mogelijk een vervolg op Netflix waarin het verhaal van Sloane en Jackson verder gaat. Daarnaast is duidelijk geworden dat het nieuwe seizoen van The Crown een waarschuwing bevat voor boulimiabeelden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Plannen voor vervolg Holidate liggen al klaar

Netflix lanceerde dit jaar de nieuwe kerstfilm Holidate waarin Sloane en Jackson elkaars plus ones waren voor de feestdagen. Nu gaat de film misschien wel een vervolg krijgen. Plannen heeft schrijver Tiffany Paulsen al. “Ik weet precies wat dat verhaal zal zijn en hoe we het zouden onderzoeken.” In een deel 2 zouden we zien dat Sloane zich vestigt in Australië en gaan we zien hoe ze zich aanpast aan de andere kant van de wereld, met een niet al te makkelijke schoonfamilie op de loer.

Alhoewel een vervolg nog niet is besteld, heeft Paulsen hoop. “Ik heb goede hoop. We hopen dat mensen er dol op zijn en meer van deze relatie willen zien. Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken valt, want ze zijn pas net aan het daten. We kruisen daarom onze vingers.”

The Crown waarschuwt kijkers voor boulimia-beelden

Het vierde seizoen van The Crown bevat een waarschuwing voor boulimiabeelden. We worden in seizoen 4 tenslotte meegenomen in een periode waarin prinses Diana worstelt met een eetprobleem. Kijkers worden bij drie van de tien episodes dan ook gewaarschuwd voor scènes over een eetstoornis.

Alles wat we weten over You seizoen 3

Het derde seizoen van You is deze week officieel in productie gegaan. Daarmee is meteen duidelijk dat we nog een tijdje moeten wachten op de release van seizoen 3, maar ondertussen is er wel al heel wat bekend over wat we van seizoen 3 mogen verwachten.

Lees alles over You

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van oktober

De beste nieuwe serie is in oktober misschien niet de meest opvallende serie. Er was tenslotte veel aandacht voor zowel Emily in Paris als Barbaren. Toch hebben jullie na massaal stemmen gekozen voor een andere winnaar: The Queen’s Gambit. Deze limited serie kreeg 29,7% van de stemmen en won daarmee overtuigend.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kärlek & Anarki (1 seizoen) Komedie 2020 2020-11-04
Kid-E Cats (1 seizoen) Kinderen 2020 2020-11-04
47 Meters Down: Uncaged Horror 2019 5.0 2020-11-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?