Netflix Daily

Netflix Daily: Indrukwekkende Locke & Key, trailer RuPaul-serie

Locke and Key Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe serie aangekondigd genaamd Locke & Key. Daarnaast is er een trailer gelanceerd van de nieuwe komedieserie van RuPaul en blijken drie series van Netflix in de Top 10 te staan van AFI series van het jaar.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix kondigt Locke & Key aan

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd genaamd Locke & Key. De nieuwe Netflix Original is gebaseerd op de bestsellende stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. We volgen een moeder en de drie Locke kinderen die er alleen voor staan nu de vader van het gezin is overleden. Ze verhuizen naar hun voorouderlijke huis ‘Keyhouse’. Als ze magische sleutels vinden, hebben die misschien wel een link met het overlijden van hun vader. Ze moeten echter uitkijken voor een demon die de sleutels ook in handen wil krijgen. Seizoen 1 verschijnt op 7 februari 2020.

Trailer AJ and The Queen verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van een gloednieuwe komedieserie. Het gaat om AJ and The Queen waarin de hoofdrol is weggelegd voor RuPaul. Samen met een bijdehante elfjarige verstekeling doorkruist ze Amerika in een busje. De reeks verschijnt op 10 januari.

Drie Netflix-series in AFI top 10

The American Film Institute is aan de slag gegaan met een top lijst met beste series van het jaar. In de top 10 zijn drie Netflix-series terug te vinden. Het gaat om The Crown, Unbelievable en When They See Us. Andere titels in de lijst zijn onder meer Chernobyl, Game of Thrones en Pose.

Thrillerserie Messiah aangekondigd door Netflix

Netflix heeft Messiah aangekondigd, een nieuwe thrillerserie met een flink vleugje Homeland. Een mysterieuze man lijkt de nieuwe messias te zijn, of is hij een oplichter? Het eerste seizoen van Messiah bestaat uit 10 afleveringen en zal op 1 januari wereldwijd verschijnen op Netflix.

Lees alles over Messiah

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E08) Actie 2019 6.4
Especial de Natal Porta dos Fundos Komedie 2019
Tiffany Haddish: Black Mitzvah Stand-up 2019
Shelby American Docu 2019 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren