Netflix Daily

Netflix Daily: Details over One Piece 2 en Zombieverse verlengd

Een Aziatische bijdrage ditmaal in de Netflix Daily. Zo zijn er detail bekendgemaakt over het tweede seizoen van One Piece en is Zombieverse verlengd.

Roronora Zoro over tweede seizoen One Piece

Het tweede seizoen van One Piece wordt in de stijgers gezet. Daarin is weer een rol weggelegd voor Ronoroa Zoro. Acteur Mackenyu sprak hierover tijdens Comic Con in Saudi-Arabië. Dit werd afgelopen weekend gehouden in Jeddah en daar kondigde hij onder meer betere vechtscenes aan.

Zombieversie is verlengd

De realityserie Zombieverse is verlengd voor een tweede seizoen. De productie is al opgestart, zo meldt Whats-on-Netflix. Deze bizarre realityserie debuteerde op 8 april op Netflix, waarin een groep mensen een zombie uitbraak moesten zien te overleven. Dit kennen we uit series, maar nu was het verwerkt in een realityserie. Succesvol dus, want er komt een vervolg.

De nieuwkomers van deze week op Netflix

Met 37 nieuwe films en series heeft Netflix een lekkere start gemaakt voor de maand december. Deze week verschenen de kerstspecials van Virgin River, heel veel films en Obliterated. In de lijst staat ook 57 Seconds, al is hier iets geks mee aan de hand. Want de film verdween na een aantal dagen alweer van Netflix. Het is de vraag of de sci-fi actiefilm weer snel terugkeert.

Lees alles over de nieuwkomers

Virgin River-kijkers in een deuk om rake grap in kerstspecial

Op donderdag lanceerde Netflix de speciale kerstspecial van Virgin River. Twee afleveringen nemen ons mee naar de feestdagen in het kleine stadje. Ondertussen gaan in die afleveringen ook de verhalen van het vijfde seizoen verder. Zo is het eindelijk zover dat Charmaine is bevallen. Een grap die ze zelf maakt over haar zwangerschap in de speciale kerstafleveringen zorgt ervoor dat kijkers in een deuk liggen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dauwdruppeldagboeken (2 seizoenen) Kinderen 2023 2023-12-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?