Netflix Daily

Netflix Daily: We Can Be Heroes krijgt sequel, Never Have I Ever vertraagd

Goed nieuws voor de fans van We Can Be Heroes. De serie keert terug voor een sequel. Daarnaast is er slecht nieuws voor een andere Netflix Original. Never Have I Ever is namelijk vertraagd door de coronapandemie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

We Can Be Heroes krijgt sequel op Netflix

We Can Be Heroes is uitstekend ontvangen bij Netflix. De film kon in zijn eerste vier weken op Netflix rekenen op 44 miljoen huishoudelijke kijkers. Het duurde dan ook niet lang voordat bekend werd dat er een sequel komt van de film.

Never Have I Ever loopt vertraging op

Slecht nieuws voor de fans van Never Have I Ever. De opnames van het tweede seizoen hebben namelijk vertraging opgelopen. Het was de bedoeling dat de productie op 4 januari verder zou gaan, maar mede door de coronapandemie kan dat niet gebeuren. Voor nu staat de herstartdatum voor de productie gepland op 11 januari.

Alles wat we weten over Vikings: Valhalla

Nu het einde van Vikings in zicht is, komen we steeds meer te weten over de nieuwe spin-off. Netflix maakt in november 2019 tenslotte bekend dat er een spin-off zou komen onder de naam Valhalla. Voor de spin-off moeten we rekening houden met een flinke tijdsprong. Het verhaal van het eerste seizoen wordt dan ook echt losgelaten. In dit artikel vind je alles dat we al weten over Vikings: Valhalla.

Lees alles over Vikings: Valhalla

Verwijderalarm: Nieuw jaar opent met 42 films en series in de lijst

Het Netflix Verwijderalarm komt allerminst rustig op gang in 2021. Het is namelijk gelijk raak met een hele waslijst aan voornamelijk series. Er staan dan ook in totaal 42 films en series op de lijst om te verdwijnen.

Lees alles over het Verwijdealarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Nailed It! Mexico (3 seizoenen) Reality 2021 2021-01-05
History of Swear Words (1 seizoen) Komedie 2021 2021-01-05
Gabby’s Poppenhuis (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-01-05
The Wolf of Snow Hollow Horror 2020 2021-01-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?