Netflix Daily

Netflix Daily: Makers Nailed It komen met nieuwe show, bovennatuurlijke thriller Archive 81 aangekondigd

De makers van Nailed It! komen met een nieuwe show. Binnenkort kunnen we aan de slag met een gameshow waar het er allemaal net wat anders aan toe gaat dan we gewend zijn. Ondertussen is ook de bovennatuurlijke thrillerserie Archive 81 aangekondigd met eerste beelden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Makers Nailed It! komen met nieuwe show

De makers van Nailed It gaan aan de slag met een nieuwe show. Netflix werkt aan Bullsh*t The Game Show met America’s Got Talent-jurylid Howie Mandel als frontman van de serie. Bullsh*t The Game Show biedt deelnemers een kans om een groot prijsbedrag te winnen, ook wanneer ze het verkeerde antwoord geven. De deelnemers bouwen geld op door de juiste antwoorden te geven of door juist heel overtuigd verkeerde antwoorden te geven. Het enige wat je hoeft te doen, is anderen te overtuigen van jouw antwoord.

Bovennatuurlijke thriller Archive 81 aangekondigd

Archive 81 is onderweg naar Netflix. De verwachtingen van de nieuwe bovennatuurlijke thrillerserie zijn hoog. Op 14 januari is de release van de serie op Netflix waarin het draait om een archivaris. Hij onderzoekt het geheim achter een mysterieuze brand en raakt ervan overtuigd dat hij een vrouw kan redden van een verschrikkelijk lot dat ze 25 jaar geleden onderging. De trailer bekijk je hieronder.

Trailer Peaky Blinders seizoen 6: Nog één groot vraagteken

Het zesde seizoen van Peaky Blinder is nu echt in aantocht. De BBC heeft namelijk een trailer gelanceerd waarin Tommy Shelby terug is in zijn rol. Toch is er nog altijd één groot vraagteken, want wanneer zal het zesde seizoen én tevens laatste seizoen verschijnen op zowel de BBC áls op Netflix.

Lees alles over Peaky Blinders

Harlan Coben blij: “Meer series maken op Netflix”

De series gebaseerd op de boeken van Harlan Coben zijn een groot succes op Netflix. Al ruim een handvol aan series zijn er de laatste jaren verschenen zoals Safe, The Stranger, El Inocente en het recente Stay Close. Coben heeft een deal om veertien boeken te verfilmen en heeft er al oren naar om dit te verlengen!

Lees alles over Harlan Coben

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?