Netflix Daily

Netflix Daily: Arrow maakt verrassende rentree in The Flash; Murder Mystery 2

The Green Arrow gaat een opvallende rentree maken in het slotseizoen van The Flash. Daarnaast heeft Murder Mystery 2 een releasemaand en eerste beelden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Oliver Queen keert terug in The Flash

Stephen Amell als Arrow was de grondlegger van Arrowverse. Amell was ook de eerste die besloot om een punt te zetten achter de serie, waarmee Arrow stopte. Nu staat The Flash voor het finaleseizoen en zal Oliver Queen, oftewel The Green Arrow, terugkeren in een gastrol. Hij zal te zien zijn in aflevering 909, net zoals John Diggle (Spartan), Wally West (Kid Flash) en Ramsey Rosso (Bloodwork).

Murder Mystery 2 komt in maart op Netflix

Het vervolg op Murder Mystery is aanstaande. Adam Sandler en Jennifer Aniston staan voor een nieuw avontuur en in maart zal de film te zien zijn. In de eerste film werden de twee tijdens hun huwelijksreis door Europa verdacht van moord. Het was aan de politieagent en kapster om uit te zoeken wie er daadwerkelijk verantwoordelijk was. De opnames waren ditmaal in de Verenigde Staten, Hawaii en Frankrijk. De eerste beelden tonen het stel dan ook in Parijs.

Murder Mystery 2 Netflix

Verdwijnt Wednesday echt van Netflix?

Het productiehuis MGM Television heeft een nieuwe eigenaar, Amazon, en daarom werden we onlangs om de oren geslagen met het gerucht dat Wednesday van Netflix zou verdwijnen. De hitserie zou op Amazon Prime Video komen te staan…

Lees alles over Wednesday

Originals Tips: Vrouw des doods en Christian Bale in Pale Blue Eye

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over nieuwste Originals

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ginny & Georgia (2 seizoenen) Komedie 2023 7.4 2023-01-05
Totenfrau (1 seizoen) Crime 2022 7.0 2023-01-05
Copenhagen Cowboy (1 seizoen) Crime 2022 2023-01-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?