Netflix Daily

Netflix Daily: Modern Family stopt; Ted Bundy-film op komst

Modern Family gaat ermee stoppen, waardoor we afscheid gaan nemen van één van de allerleukste families. Daarnaast heeft Netflix de rechten gekocht van een veelbesproken Ted Bundy-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Modern Family stopt ermee

De geruchten gingen al langer en nu is het echt een feit. Modern Family stopt. Het goede nieuws is wel dat er een afsluitend seizoen zal worden gemaakt, want dit was lange tijd al twijfelachtig. Het elfde seizoen zal in het najaar beginnen in de Verenigde Staten op ABC, uit hoeveel afleveringen dit seizoen zal bestaan is nog niet bekend. In Nederland wordt de serie onder meer uitgezonden op Netflix.

Verwijderalarm: Haaienfilms, Nederlandse series en anime de klos

In de komende dagen moeten we weer afscheid nemen van wat titels. Gisteren verdwenen de Sharknado-films van Netflix en in de komende dagen volgt nog meer. Het is onder meer klaar voor een aantal anime-titels en Nederlandse series.

Bekijk het complete verwijderalarm

Netflix koopt rechten voor Ted Bundy film met Zac Efron

De documentaire Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes is een groot succes bij Netflix. Later dit jaar mogen we een film over Ted Bundy op Netflix verwachten. De streamingdienst heeft de rechten voor Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile aangekocht. De film vertelt het verhaal van Ted Bundy en zijn moorden, maar dan vanuit het oogpunt van zijn vriendin. De hoofdrollen zijn voor Zac Efron (Ted Bundy) en Lily Collins (vriendin). Joe Berlinger is net als bij de documentaire ook betrokken bij de film.

De beste titels van januari op Netflix

Januari stond garant voor heel wat nieuwe titels op Netflix. Uit ons maandelijks onderzoek is nu duidelijk geworden welke titels volgens jullie het beste waren in de eerste maand van het jaar. Met een hoofdprijs voor onder meer Grace and Frankie, The Hunger Games en de Ted Bundy Tapes.

Alles over de beste titels van januari

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
LEGO: Elves (1 seizoen) Kinderen 2016 6.6
Ray Romano: Right Here, Around the Corner Stand-up 2019
Romance is a Bonus Book (1 seizoen) Drama 2019 7.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?