Netflix Daily

Netflix Daily: Adam Sandler weer voor Netflix aan de slag, Nederlandse actrice in thrillerfilm

Adam Sandler gaat voor Netflix werken aan liefst vier nieuwe films. Daarnaast is bekend dat de Nederlandse actrice Lotte Verbeek een hoofdrol heeft in een nieuwe Netflix-film en kennen we de releasedatum van het nieuwe seizoen van Castlevania.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Adam Sandler maakt nog vier films voor Netflix

De samenwerking tussen Netflix en Happy Madison Productions, het productiebedrijf van Adam Sandler, is verlengd. Dat betekent dat Sandler nog vier nieuwe films voor Netflix gaat maken. Met Murder Mystery bracht Sandler eerder al een succesvolle film naar de streamingdienst. Volgens Netflix zouden zijn films door gebruikers wereldwijd al meer dan twee miljard uur zijn bekeken.

Nederlandse actrice Lotte Verbeek in The Coldest Game

Lotte Verbeek heeft een rol te pakken in een gloednieuwe Netflix thrillerfilm. Vanaf zaterdag kunnen we aan de slag met The Coldest Game waarin de hoofdrol is voor niemand minder dan Bill Pullman. Ook Verbeek heeft echter een belangrijke rol in de film. De Nederlandse actrice speelt een geheim agent. Eerder was ze onder meer al te zien in Outlander.

Releasedatum nieuwe seizoen Castlevania bekend

Netflix heeft bekendgemaakt dat Castlevania binnenkort terugkeert voor een derde seizoen. Vanaf 5 maart wordt de reeks voorzien van nieuwe afleveringen. Dat betekent meer mysterie, moord, chaos en vampieren dan ooit tevoren.

I Am Not Okay With This brengt twee werelden samen

I Am Not Okay With This belooft een bijzondere serie te gaan worden. De makers van The End of the F***ing World en Stranger Things zijn namelijk samengekomen voor de verfilming van deze comic. De eerste beelden zijn inmiddels verschenen.

Lees alles over I Am Not Okay With This

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van januari

Zoals verwacht is de spannendste strijd gevoerd bij de series. De verdeeldheid voor het beste nieuwe seizoen van een serie was zelfs zo groot dat 17,1% van de stemmen genoeg was voor de winst! Prijzen zijn er onder meer voor Vikings en Sex Education.

Lees alles over beste januari

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Pharmacist (1 seizoen) Docu 2020
La Boda de la Abuela Komedie 2019 6.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?