Netflix Daily

Netflix Daily: Soof 3 komt spoedig online en Perfect Match trailer

Het succes van Soof heeft naast heel wat films ook een serie opgeleverd. De derde film zal komende maand op Netflix verschijnen. Op Valentijnsdag is het tijd voor Perfect Match, de trailer is nu te zien.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Soof 3 komt in maart op Netflix

De derde film van Soof staat op de planning bij Netflix. Vanaf 2 maart is Soof 3 te zien op de streamingdienst. Soof krijgt slecht nieuws te verwerken, maar wil dat wegdrukken dankzij haar dochter. Die gaat trouwen en Soof stort zich volledig op het huwelijk. Maar haar eigen problemen komen vanzelf weer naar boven.

Perfect Match heeft een ‘hete’ trailer

Op Valentijnsdag zullen de eerste afleveringen van Perfect Match verschijnen. Een reality datingshow, waarin we veel bekende gezichten uit diverse Netflix realityseries zien verschijnen. Op een tropisch paradijs gaan ze op zoek naar de liefde. Het wordt een ware strijd om de perfect mogelijke matches te verzamelen en dat gaat niet zonder slag of stoot. Zoveel wordt al wel duidelijk in de trailer.

Belangrijke Bridgerton-actrice niet te zien in derde seizoen

Slecht nieuws voor wie de hoop had dat Daphne Bridgerton ook te zien zou zijn in het derde seizoen van de serie. Phoebe Dynevor, de actrice die verantwoordelijk is voor die rol, heeft bekendgemaakt dat ze geen rol speelt in seizoen 3. Dat deed ze tijdens een interview op het Sundance Film Festival.

Lees alles over Bridgerton

The Blacklist stopt! Seizoen 10 is het laatste seizoen

Na tien seizoenen komt er een einde aan The Blacklist. De zeer populaire thrillerserie heeft meer dan tweehonderd afleveringen achter de rug, maar nu is het gedaan voor Raymond ‘Red’ Reddington.

Lees alles over The Blacklist

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Alchemy of Souls (1 seizoen) Drama 2022 8.5 2023-02-04
Bullet Train Actie 2022 7.3 2023-02-04
I Know Who Killed Me Horror 2007 2023-02-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?