Netflix Daily

Netflix Daily: Cast You uitgebreid, kritiek op Mercedes en Ferrari

De cast voor het tweede seizoen van You is wederom uitgebreid. Daarnaast heeft Netflix kritiek geuit op Mercedes en Ferrari naar aanleiding van de Formule 1 documentaire. Ook is The End of the F***ing World seizoen 2 in productie gegaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe acteur You seizoen 2 bekend

In navolging van Robin Lord Taylor, Victoria Pedretti en Edwin Brown is nu weer een nieuw castlid van You seizoen 2 bekendgemaakt. Chris D’Elia van The Good Doctor heeft een rol bemachtigd in het tweede seizoen. Hij kruipt in de rol van Henderson en wordt omschreven als een man met ‘designer hoodie, zwarte Ray-bans, dure sneakers en een bekende comedian.’

Mercedes en Ferrari werkten niet mee aan Formule 1-docu

Mercedes en Ferrari blijken niet meegewerkt te hebben aan de Formule 1-documentaire die op 8 maart wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De twee teams hadden wel mee willen doen, onder andere voorwaarden dan de andere teams. Daar wilde Netflix echter niet aan meewerken, omdat die voorwaarden voor de andere acht teams wel voldoende waren. “Mijn mening is dat ze de fans en de sport tekort doen door niet deel te nemen”, vertelde producent Paul Martin aan The Telegraph.

Productie The End of the F***ing World seizoen 2 van start

De opnames van het tweede seizoen van The End of the F***ing World zijn van start gegaan. Via Twitter is een foto opgedoken waarop de voorzijde van het script te zien is. Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen te bekijken is op Netflix.

Opnames Riverdale opgeschort na overlijden Luke Perry

De opnames van Riverdale zijn opgeschort na het overlijden van Luke Perry. De acteur is op maandag op 52-jarige leeftijd overleden. Door de serie nu stil te leggen, hopen de makers dat de cast en crew voldoende tijd krijgen om het verlies van Perry een plekje te geven.

Lees alles over Riverdale seizoen 3

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E12) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E13) Actie 2019 6.4
The Hurricane Heist Actie 2018 5.1
Zoostraat 64 (1 seizoen) Kinderen 2010 6.4

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?