Netflix Daily

Netflix Daily: Extreme scène uit Tiger King verwijderd, jonge acteur uit The Flash overleden

De true crime-documentaire Tiger King stond garant voor heel wat bizarre beelden, maar blijkbaar is één extreme scène uit de serie gelaten. Afgelopen week kwam ook het nieuws naar buiten dat een jonge acteur uit The Flash en When Calls the Heart is overleden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Extreme scène uit Tiger King verwijderd

De makers van Tiger King blijken niet alle beschikbare beelden gebruikt te hebben voor de true crime-documentaire Tiger King. De veelbesproken serie toont heel wat bizarre beelden, maar één extreme scène is niet gebruikt. Daarin zou Joe Exotic een paard hebben vermoord, hem in stukjes hebben gesneden en vervolgens hebben gevoerd aan zijn tijgers. Die beelden zijn niet gebruikt voor de docu.

Jonge acteur uit The Flash en When Calls the Heart overleden

Logan Williams, bekend van onder meer The Flash en When Calls the Heart, is op donderdag plotseling overleden. De doodsoorzaak van de zestienjarige acteur is niet bekend. Het nieuws sloeg bij Erin Krakow van When Calls the Heart in als een bom. “Gebroken door het overlijden van Logan Williams die Miles Montgomery speelde in verschillende seizoenen van When Calls The Heart. Logan was een prachtig, warm en getalenteerde jongeman. Hij kon ons altijd aan het lachen maken. Ik weet zeker dat er een mooie toekomst voor hem in zat.”

Tiger King krijgt extra aflevering op Netflix

Tiger King is nog lang niet klaar. De veelbesproken true-crime documentaire van Netflix is momenteel één van de meest bekeken titels op de streamingdienst. Aangezien de actualiteit nieuwe zaken aan het licht brengt, komt er een vervolg.

Lees alles over Tiger King

La Casa de Papel-theorie: Is Tatiana (ex van Berlin) ook Alicia?

Afgelopen vrijdag verscheen het vierde seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Liefhebbers genieten sindsdien weer volop van de bloedstollende misdaadserie die gaat over de overval van de Banco de España. Hoofdrolspeelster is Alicia Sierra, over wie veel vraagtekens bestaan.

Lees alles over La Casa de Papel-theorie

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?