Netflix Daily

Netflix Daily: The Circle USA seizoen 2 onderweg, animatieserie omtrent The Matrix?

Het tweede seizoen van The Circle: USA is onderweg naar Netflix. Vanaf woensdag 14 april kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de realityreeks. Daarnaast krijgt de filmreeks The Matrix misschien wel een animatieserie op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Circle: USA seizoen 2 onderweg naar Netflix

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van The Circle. Het nieuwe seizoen gaat op 14 april van start op Netflix en op 5 mei is uiteindelijk de finale. In onderstaande video krijgen we alvast een glimp van de deelnemers. Netflix waarschuwt kijkers alvast. “Dit seizoen is nog beter, met meer wendingen en verrassingen. Een nieuwe groep deelnemers deinst er niet voor terug om te chatten, te flirten, vriendschappen te sluiten en elkaar vervolgens te verraden in de strijd om de ultieme geldprijs voor de beste influencer.”

Animatieserie omtrent The Matrix onderweg naar Netflix?

Netflix gaat mogelijk aan de slag met een animatieserie omtrent The Matrix. Het is Daniel Richtman die laat weten dat Netflix bezig zou zijn om een deal te sluiten met Warner Bros. Zodra dat gelukt is, wil de streamingdienst aan de slag met een animatieserie die doet denken aan The Animatrix.

Nieuwe castleden voor Bridgerton seizoen 2 bekend

De cast voor het tweede seizoen van Bridgerton is bekend. Nadat vrijdag bekend werd dat Regé-Jean Page niet terugkeert als Simon Basset, is nu duidelijk geworden met welke nieuwe acteurs en actrices we kennismaken. Eerder werd al duidelijk dat het in het tweede seizoen zou draaien om de zoektocht naar de ware liefde van Anthony Bridgerton. Het seizoen wordt dan ook gebaseerd op het boek The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn.

Lees alles over Bridgerton

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van maart

De strijd om de beste nieuwe titels op Netflix van maart hebben een aantal verrassingen opgeleverd. Met name bij de nieuwe series kwamen de op voorhand verwachte winnaars niet uit de bus zetten.

Lees alles over de beste titels van maart

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Family Reunion (3 seizoenen) Komedie 2021 2021-04-05
Coded Bias Docu 2020 7.1 2021-04-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?