Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe film van Squid Game-maker, Spaans toerismekantoor werkt samen met Netflix

Hwang Dong-hyuk, de bedenker en regisseur van Squid Game, gaat aan de slag met een nieuwe titel op Netflix. Hij gaat werken aan Killing Old People Club. Daarnaast werkt Netflix samen met een Spaans toerismekantoor om Spanje extra onder de aandacht te brengen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe film van Squid Game-maker

Hwang Dong-hyuk, de bedenker en regisseur van Squid Game, gaat aan de slag met een nieuwe titel op Netflix. Hij gaat werken aan Killing Old People Club. De film zou nog gewelddadiger moeten worden dan Squid Game. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend. Wel werd recent duidelijk dat we lang moeten wachten op een nieuw seizoen van Squid Game.

Spaans toerismekantoor werkt samen met Netflix

Tursepaña, ook wel bekend als het Spaanse instituut voor het Toerisme in Spanje, is een samenwerking aangegaan met Netflix om Spanje te promoten. Met een speciale website kom je er straks achter welke filmlocaties zijn gebruikt voor verschillende Netflix films en series. Zo kun je Spanje op een speciale manier ontdekken.

Veelbesproken 365 DNI in juni terug voor vervolg

De veelbesproken film 365 DNI keert binnenkort terug op Netflix voor een tweede deel. De eerste film verscheen in juni 2020 op Netflix en groeide binnen no time uit tot een groot succes. Al snel werd duidelijk dat er ook een tweede deel zou volgen van de erotische hit. Nu blijkt dat het wachten bijna voorbij is.

Lees alles over 365 DNI

Vervolg Squid Game laat nog bijna drie jaar (!!) op zich wachten

De maker van Squid Game heeft een grote domper afgeleverd. Hwang Dong-hyuk werkt aan het vervolg van de razendpopulaire serie. Alleen daarvoor zal nog wel lang gewacht moeten worden. En met lang bedoelen we echt lang.. jaren!

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ronny Chieng: Speakeasy Stand-up 2022 2022-04-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?