Netflix Daily

Netflix Daily: Love is Blind reünie wordt een liveshow en Rebel Moon wordt trilogie?

De Love is Blind reünie wordt dit jaar een speciale aangelegenheid, want het wordt een liveshow. Rebel Moon wordt een steeds groter project, want nu blijkt er al een trilogie aanstaande te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Love is Blind seizoen 4 reünie wordt een liveshow

Het slotstuk van Love is Blind seizoen 4 wordt heel speciaal. Wekelijks kun je kijken naar nieuwe afleveringen en dit krijgt volgende week een hele speciale afsluiter. Want de reünie wordt een liveshow. Zondag 16 april is de terugblik met alle deelnemers te zien op Netflix, de show begint helaas wel in de Europese nacht. Om 2 uur ’s nachts moet je inschakelen om live mee te kijken. De dag erna kun je uiteraard ook gewoon de reünie terugkijken.

Rebel Moon wordt een trilogie?

Zack Snyder is druk bezig met Rebel Moon. In december kunnen we de eerste film zien en het was al bekend dat er volop wordt gewerkt aan de tweede film. Nu brengt The New York Times naar buiten dat het een trilogie moet worden. Beelden zijn er nog niet naar buiten gebracht van dit nieuwe epische verhaal, waarvan de opening dus zal verschijnen op 22 december.

Dit is het waargebeurde verhaal van Krigsseileren (War Sailor)

Krigsseileren is een waargebeurd verhaal. War Sailor is een Noorse film die Netflix presenteert als een miniserie. Het verhaal van de ‘film’ is gebaseerd op waargebeurde feiten, die van Noorse koopvaardijschepen die betrokken raakte bij de Tweede Wereldoorlog. We hebben het waargebeurde verhaal van Krigsseileren (War Sailor) in dit artikel uitgelegd.

Lees alles over Krigsseiler

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van maart

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van maart zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over de 5 winnaars

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Colors of Love Drama 2021 5.6 2023-04-05
Lewis Capaldi How I’m Feeling Now Docu 2023 2023-04-05
Public Enemy Book of Revelation Crime 2016 7.5 2023-04-05
Always Amore Romance 2022 6.9 2023-04-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?