Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer La Casa de Papel, verhaal Lucifer nog rijker

La Casa de Papel seizoen 2 Netflix

La Casa de Papel seizoen 3 heeft een nieuwe trailer te pakken. Daarnaast is Tom Ellis blij met minder afleveringen van Lucifer seizoen 4 en is de trailer van Designated Survivor seizoen 3 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe trailer La Casa de Papel verschenen

Het wachten op het nieuwste seizoen van La Casa de Papel is bijna voorbij. De serie wordt op 19 juli voorzien van nieuwe afleveringen op Netflix. In aanloop naar die nieuwe afleveringen heeft Netflix nu een nieuwe trailer naar buiten gebracht, waarin we ook deels worden mee teruggenomen naar de eerdere gebeurtenissen.

Minder afleveringen Lucifer

Tom Ellis, de acteur die voor Lucifer in de huid van de hoofdrolspeler kruipt, is blij met het aantal afleveringen in het vierde seizoen van Lucifer. Het aantal afleveringen is teruggebracht van 22 naar tien sinds de overname door Netflix. “Eerlijk gezegd geloof ik dat dit formaat veel beter is voor de show. Wanneer je 22 afleveringen doet, is het moeilijk om je verhaal strak te houden voor dramatische spanning. Je moet manieren vinden om tijd te vullen. Maar dit formaat betekent dat ons verhaal veel rijker wordt.”

Hoofdrolspelers nieuwe Netflix-serie Outer Banks bekend

De cast voor de nieuwe Netflix-serie Outer Banks is bekend. Chase Stokes, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow en Charles Esten (Nashville) gaan we terugzien in de nieuwe serie. In Outer banks draait het om een hechte groep die zoeken naar de vermiste vader van een vriend. In die zoektocht stuiten ze op een schatkaart die een lang begraven geheim blootlegt.

Trailer Designated Survivor seizoen 3

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van het derde seizoen van Designated Survivor. De serie is sinds seizoen 3 een officiële Netflix Original en keert op 7 juni terug voor nieuwe afleveringen. De nieuwe beelden laten Kiefer Sutherland weer zien als Tom Kirkman.

Bekijk de trailer van Designated Survivor

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E20) Actie 2018 8.0
Dynasty (1 seizoen + S02E19) Drama 2019 6.4
Searching Drama 2018 7.7
Hans Teeuwen: Spiksplinter Stand-up 2011 6.5
Daniël Arends: Blessuretijd Stand-up 2013
Jochem Myjer: De Rust Zelve Stand-up 2010 7.9
Jochem Myjer – Yeeehaaa! Stand-up 2007
Ronald Goedemondt – De R van Ronald Stand-up 2014 7.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag