Netflix Daily

Netflix Daily: A Week Away komt naar Netflix, bloemenstrijd in The Big Flower Fight

Netflix heeft de rechten aangekocht van de op het geloof gebaseerde musical A Week Away. Daarnaast heeft de streamingdienst de eerste trailer gelanceerd van een nieuwe realityserie waarin gestreden wordt om de mooiste tuinsculpturen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix koopt rechten A Week Away

Netflix heeft de rechten binnengehaald van de op geloof gebaseerde musical ‘A Week Away’. De hoofdrollen in de film zijn voor Bailee Madison (The Good Witch), Kevin Quinn (Adventures in Babysitting), Sherri Shepherd (Ride Along 2) en David Koechner (Anchorman). De film draait om Will Hawkins (Quinn), een getraumatiseerde tiener die regelmatig de wet overtreedt en wat hem nu op een belangrijk kruispunt plaatst: in jeugddetentie gaan of naar een christelijk zomerkamp. Daar opent hij zijn hart en ontdekt hij ergens bij te horen.

Netflix lanceert trailer The Big Flower Fight

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van een van zijn nieuwe realityseries. Het gaat om The Big Flower Fight waarin tien duo’s het tegen elkaar opnemen in de strijd om de grootste en geweldigste tuinsculpturen te maken. De teams bestaan uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers.

Verwijderalarm: Grote series gaan eind mei sneuvelen

Eind mei gaan er heel wat series verdwijnen van Netflix. Daarbij geliefde titels, dus er zal flink moeten worden gebingd om deze nog af te kijken. De komende dagen vertrekken er daarnaast een aantal films.

Lees alles over het Verwijderalarm

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van april

De maand april stond voor jullie duidelijk in het teken van één titel: La Casa de Papel. De afgelopen dage hebben jullie massaal gestemd (dank daarvoor!) wat jullie de beste nieuwe titels op Netflix vonden voor de maand april. Dit zijn de winnaars!

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E17) Actie 2020 6.4
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?