Netflix Daily

Netflix Daily: Officier uit When They See Us hard aangepakt

De officier uit de zaak van When They See Us heeft flink wat haatmails ontvangen. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe Duitse komediedramaserie besteld. Ook kunnen we rekenen op een animatieserie van Jurassic World.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officier uit zaak When They See Us bedolven onder haatmails

De officier van justitie die in 1989 betrokken was bij de zaak omtrent de Central Park Five heeft flink wat haatmails ontvangen. Vijf jongens werden onterecht beschuldigd van de verkrachting van een jogger in een park in New York. De officier die destijds aan de zaak werkte, kreeg zoveel haatmails dat ze al haar accounts van social media heeft verwijderd. Ook is ze niet langer werkzaam op de school waar ze inmiddels werkte.

Netflix bestelt Duitse komediedramaserie The Last Word

Netflix heeft een nieuwe Duitse serie besteld. Het gaat om The Last Word waarin een hoofdrol is weggelegd voor Anke Engelke. De serie bestaat uit zes afleveringen en is gebaseerd op een idee van Thorsten Merten. Engelke speelt een begrafenisrede spreker die het vertrouwen in haar werk verliest en probeert om de begrafenis van haar man te saboteren in The Last Word.

The Ranch stopt na vier seizoenen

Het is na vier seizoenen klaar met The Ranch. De serie waar Asthon Kutcher, één van de hoofdrolspelers van de reeks en tevens schrijver, maakte het nieuws via Twitter bekend. De eerste tien afleveringen van seizoen 4 verschijnen later dit jaar. In 2020 kunnen we de laatste tien episodes verwachten.

Lees: Alles over The Ranch

Animatieserie over Jurassic World komt naar Netflix

DreamWorks werkt voor Netflix aan een animatieserie van Jurassic World genaamd Camp Creaceous. De serie wordt in 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en vertelt het verhaal over zes tieners die een unieke kans krijgen op het dinosauruseiland Isla Nublar.

Lees: Alles over Jurassic World

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Happy! (2 seizoenen) Komedie 2017 8.3
Wanted (2 seizoenen) Thriller 2017 7.7
Black Mirror (5 seizoenen) Drama 2016 8.9
Dolphin Kick Avontuur 2019 6.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?