Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Emily in Paris seizoen 3 begonnen, Doc Antle gearresteerd

De opnames van het derde seizoen van Emily in Paris zijn van start gegaan. Dat werd duidelijk door een Instagram-post van hoofdrolspeelster Lily Collins. Ondertussen is er slecht nieuws voor Doc Antle. Daarmee is opnieuw een castlid uit Tiger King aangehouden. Eerder werd Joe Exotic al opgepakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Emily in Paris seizoen 3 begonnen

De opnames van het derde seizoen van Emily in Paris zijn van start gegaan. Dat blijkt uit een Instagram-post van actrice Lily Collins. Op de foto straalt Lily samen met co-ster Ashley Park. “Laat het filmen voor seizoen 3 maar beginnen!” Hieronder bekijk je de post.

Doc Antle gearresteerd

Een volgend castlid uit Tiger King is opgepakt. Waar eerst Joe Exotic al moest brommen, is het nu ook de beurt aan Bhagavan ‘Doc’ Antle. Hij werd al beschuldigd van seksueel misbruik, geweld en wangedrag en nu blijkt hij gearresteerd te zijn door de FBI. Eind 2020 werd hij ook aangeklaagd voor handel in wilde dieren en dierenmishandeling. Op grond van welke aanklachten hij nu vastzit, is niet bekendgemaakt.

Kärlek & Anarki seizoen 2 binnenkort al op Netflix

Dat Kärlek & Anarki een tweede seizoen zou krijgen wisten we al, maar dat dat al voor de deur staat is toch wel een kleine verrassing! Op 16 juni aanstaande is het zover, dan gaan de nieuwe afleveringen in première op Netflix.

Lees alles over Kärlek & Anarki

Deze topfilms komen deze zomer op Netflix

Het is al weer bijna zomer! Hopelijk gaan we aangename temperaturen tegemoet, fijne stranddagjes, een welverdiende vakantie… Maar vergeet ook Netflix niet, dat écht niet van de aardbodem verdwijnt. Zet die ventilator maar klaar, want de streamingdienst komt deze zomer met een hoop toffe films!

Lees alles over deze films

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?