Netflix Daily

Netflix Daily: Thekla Reuten over Warrior Nun, Pharrel Williams maakt nieuwe Netflix-serie

Thekla Reuten heeft zich uitgelaten over de nieuwe Netflix Original-serie Warrior Nun waarin ze zelf ook een rol speelt. Daarnaast blijkt Pharrell Williams voor Netflix te werken aan een nieuwe serie waarin talent gezocht wordt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Thekla Reuten bespreekt Warrior Nun

De Nederlandse actrice Thekla Reuten heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix Original Warrior Nun. In een interview met RTL Boulevard sprak ze over haar rol. “Ik ben een ontdekking aan het doen die de religie volledig onderuit zal halen. Dus ben ik niet op hele fijne voet met het Vaticaan.”

Reuten voelde zich best thuis in de serie. “Mijn vader was namelijk priester en in de jaren ’80 vocht hij actief tegen de bureaucratie van het Vaticaan. Hij was voor vrouwen in de kerk, voor homo’s, voor meer de kerk van de mensen in plaats van al die regels. Hij zou er zeker dat humor van inzien dat ik oorlog voer met het Vaticaan in deze serie.”

Pharrell Williams maakt nieuwe Netflix-serie

Pharrell Williams is voor Netflix aan de slag gegaan met een nieuwe serie. In Voices of Fire zien we hoe de zanger samen met zijn oom op zoek gaat naar gospeltalent voor een kerkkoor. In het koor is plaats voor jong en oud talent. De serie gaat zich afspelen in Virginia Beach.

Verrassend succes Never Have I Ever krijgt tweede seizoen

De tienerserie Never Have I Ever is door Netflix verlengd. Dit voorjaar verscheen de serie op de streamingdienst en werd een zeer verrassende hit. Een tweede seizoen kon dan ook eigenlijk niet uitblijven en is nu aangekondigd.

Lees alles over Never Have I Ever

The Kominsky Method keert terug voor derde en laatste seizoen

The Kominsky Method zal nog één seizoen gaan maken. De tragische komedie met Michael Douglas en Alan Arkin is twee seizoenen onderweg en komend kalenderjaar moet er nog een derde seizoen komen.

Lees alles over The Kominsky Method

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?