Netflix Daily Virgin River

Netflix Daily: Eerste foto’s Virgin River seizoen 3, nieuwe trailer Fear Street

De eerste foto’s van Virgin River seizoen 3 zijn verschenen. Vanaf 9 juli kunnen we op Netflix aan de slag met tien nieuwe afleveringen en door de foto’s krijgen we een glimp van wat we mogen verwachten. Ondertussen is ook de trailer gelanceerd van Fear Street Part 2.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste foto’s Virgin River seizoen 3 verschenen

Het derde seizoen van Virgin River komt op 9 juli naar Netflix. Om alvast voorbereid te zijn op wat we mogen verwachten van de nieuwe tien afleveringen, zijn nu de eerste foto’s verschenen. Hieronder een overzicht van de nieuwe foto’s die ons alvast een glimp geven van wat we mogen verwachten.

Nieuwe trailer Fear Street Part 2 gelanceerd

Nadat afgelopen week het eerste deel verscheen van Fear Street dat zich afspeelde in 1994, kunnen we vanaf komende vrijdag aan de slag met het tweede deel dat zich afspeelt in 1978. Netflix heeft nu de officiële trailer gelanceerd. Volgende week verschijnt de laatste film in de trilogy.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van juni

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van juni zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen laten weten wat in jullie ogen de beste nieuwe films, series en docu’s op Netflix zijn. Met vijf winnaars.

Lees alles over de beste titels

‘Summertime nu al vernieuwd voor derde seizoen’

De Italiaanse serie Summertime heeft een razendsnelle vernieuwing gekregen van Netflix. Nadat het tweede seizoen begin juni werd toegevoegd aan het aanbod, is nu al duidelijk dat er ook een derde seizoen komt. Fans van de serie kunnen zich dan ook verheugen op gloednieuwe afleveringen.

Lees alles over Summertime

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rick and Morty (4 seizoenen +S05E03) Komedie 2013 9.3 2021-07-05
Sicario: Day of the Soldado Actie 2018 7.1 2021-07-05
Daniël Arends: Blessuretijd Stand-up 2013 2021-07-05
Daniël Arends: De Zachte Heelmeester Stand-up 2014 2021-07-05
Daniël Arends – Carte Blanche Stand-up 2016 2021-07-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?