Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Happiness for Beginners en ‘oude dames moordenaar’

Happiness for Beginners zal deze maand te zien zijn op Netflix, de trailer is nu verschenen. Ook is er een nieuwe truecrime documentaire onderweg, waarin een moordenaar het enkel en alleen op oude dames had gemunt.

Trailer Happiness for Beginners

Met Happiness for Beginners staat er een nieuwe romantische komedie op de rol. Een pas gescheiden vrouw gaat er even lekker op uit, maar dat wordt een heel andere tocht dan ze had verwacht. Op 27 juli zal Happiness for Beginners verschijnen met Ellie Kemper in de hoofdrol, die we vooral kennen als Kimmy Schmidt uit Unbreakable Kimmy Schmidt en Kelly Erin Hannon uit The Office. Luke Grimes uit de Fifty Shades-films is haar tegenspeler. De trailer is nu al te zien.

Seriemoordenaar richt vizier op oude dames

Een seriemoordenaar is vaak te herkennen aan dezelfde methode… óf hij of zij zoekt altijd dezelfde soort slachtoffers uit. In La dama del Silencio: El Caso de la Mataviejitas gaat het om het laatste soort, want in deze truecrime docuserie wordt in een zaak gedoken van rond de eeuwwisseling. In Mexico Stad is er namelijk een moordenaar die het uitsluitend heeft gemunt op oude dames. De serie is te zien vanaf 27 juli.

Riverdale nieuw leven ingeblazen met bijzondere film

Het einde van Riverdale is binnenkort in zicht, maar nu blijkt het verhaal toch nieuw leven ingeblazen te worden. Netflix heeft bekendgemaakt dat fans van Riverdale zich mogen opmaken voor een gloednieuwe film genaamd The Archies. Van de film zijn nu de eerste beelden gelanceerd.

Lees alles over Riverdale

Verwijderalarm: Series die eind juli vertrekken zijn bekend

De nieuwe maand is van start en in het Netflix Verwijderalarm kunnen we dan ook even opgelucht adem halen. Verdwenen er eind juni weer heel veel films uit het aanbod, nu staat de teller maar op één film. Wel zijn de series al bekend die eind juli vertrekken.

Lees alles over Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

De Volta Aos 15 (2 seizoenen) Drama 2023 6.7 2023-07-05
Doctor Cha (1 seizoen) Drama 2023 7.7 2023-07-05
Wham! Docu 2023 2023-07-05
My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-07-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?