Netflix Daily

Netflix Daily: Derde seizoen Aggretsuko, geen nieuwe Riverdale spin-off

Riverdale seizoen 3

Netflix heeft een derde seizoen besteld van Aggretsuko. Daarnaast is duidelijk geworden dat er nog geen nieuwe spin-offs van Riverdale staan gepland en dat The Irishman binnenkort ook te zien is op het London Film Festival.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nog geen nieuwe Riverdale spin-off op komst

Bij The CW liggen nog geen plannen klaar voor een nieuwe spin-off van Riverdale. Op dit moment wordt wel gewerkt aan Katy Keene en is Sabrina uit de Archie Comics een serie geworden, maar daar blijft het voor nu even bij. “Maar we staan altijd open wanneer Roberto ideeën heeft over een nieuw Riverdale-karakter”, aldus The CW-voorzitter Mark Pedowitz.

Netflix bestelt derde seizoen Aggretsuko

Netflix heeft een derde seizoen besteld van Aggretsuko. De anime-serie over een panda die van death metal houdt keert binnenkort terug voor zijn derde seizoen. Het nieuws werd bekendgemaakt door maker Rareko. Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekendgemaakt.

Netflix-film The Irishman afsluiter op London Film Festival

The Irishman wordt de duurste Netflix-film ooit en nadat al duidelijk werd dat de film te zien is als openingsfilm op het New York Film Festival. Nu blijkt dat dat niet de enige plek is waar de film binnenkort al te zien is. Hij wordt ook gedraaid als afsluiter van het London Film Festival. Daar wordt de film op 13 oktober getoond.

The 100 stopt na zeven seizoenen

Het einde is in zicht voor The 100. Jason Rothenberg maakte bekend dat de serie na zeven seizoenen stopt. “Seizoen 7 zal het laatste seizoen zijn. We zijn ontzettend dankbaar voor alle partijen die ons hebben gesteund en het mogelijk hebben gemaakt dat we ons verhaal hebben kunnen vertellen. Dit kon altijd op de manier zoals wij dat wilden. Het was een fantastische rit.”

Lees alles over The 100

Dit zijn volgens jullie de beste titels van juli

Jullie hebben jullie stem laten horen wat betreft de beste titels van de maand juli. Het was een ware strijd, maar inmiddels zijn de winnaars bekend. Stranger Things wist in de categorie beste nieuwe seizoenen te winnen van La Casa de Papel. In de categorie beste nieuwe serie slaagde Big Bang Theory erin om The Fresh Prince of Bel-Air achter zich te houden.

Lees alles over de beste titels van juli

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E12) Sci-Fi 2019 7.8
No Good Nick (2 seizoenen) Familie 2019
Enter The Anime Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren