Netflix Daily

Netflix Daily: Daisy (23) van Audrie & Daisy overleden, trailer The Sleepover verschenen

Daisy Netflix

Daisy Coleman heeft afgelopen dinsdag op 23-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd. Dat verschrikkelijke nieuws heeft haar moeder naar buiten gebracht. Netflix heeft de officiële trailer van de nieuwe familiefilm The Sleepover gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Daisy Coleman (23) overleden

Verschrikkelijk nieuws vanuit Amerika. Daisy Coleman (23), die in 2016 het onderwerp was van de Netflix documentaire Audrie & Daisy, is afgelopen dinsdag overleden. Het verschrikkelijke nieuws werd door haar moeder bekendgemaakt. “Mijn dochter Catherine Daisy Coleman heeft vannacht zelfmoord gepleegd.” Volgens Daisy’s moeder heeft haar dochter de gebeurtenissen die centraal stonden in de documentaire Audrie & Daisy nooit een plek kunnen geven. Daarin zagen we hoe Daisy als tiener werd aangerand door haar zogenaamde vrienden. Daarnaast werd ze online vernederd en in haar omgeving voor schut gezet.

Trailer nieuwe familiefilm verschenen

Er is een nieuwe familiefilm in aantocht op Netflix. Het gaat om The Sleepover, een film die op 21 augustus wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De film vertelt het verhaal van Clancy en haar broertje Kevin die ontdekken dat haar moeder een andere vrouw is dan ze altijd dachten. Margot blijkt vroeger tot de beste dieven behoord te hebben.Clancy en haar broertje Kevin die ontdekken dat haar moeder een andere vrouw is dan ze altijd dachten. Margot blijkt vroeger tot de beste dieven behoord te hebben. Nu hun moeder is ontvoerd en gedwongen wordt tot een laatste klus, zullen Clancy en Kevin er alles aan moeten doen om hun ouders te redden.

Undercover-film Ferry krijgt indrukwekkende cast

De prequel film Ferry over het leven van Ferry Bouman voor de serie Undercover is recent aangekondigd. Nu is de cast en de basis van het verhaal ook naar buiten gebracht. De cast is indrukwekkend, met een flink vleugje Penoza. Zo zijn Monic Hendrickx en Raymond Thiry van de partij. Frank Lammers (Ferry) en Elise Schaap (Daniëlle) zijn uiteraard weer van de partij.

Lees alles over Ferry

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van juli

De Beste van juli zijn bekend nadat jullie de afgelopen dagen massaal hebben gestemd. En de stemmen hebben toch wel voor wat verrassingen gezorgd. Het meest opvallende is dat de beste serie van 2019 ditmaal niet eens tot de beste van de maand is verkozen!

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mean Girls 2 Komedie 2011 4.2
Anelka: L’Incompris Docu 2020
World’s Most Wanted (1 seizoen) Docu 2020
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend Komedie 2020 7.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?