Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid 13 Reasons Why, Queer Eye keert spoedig terug

Het vierde seizoen van 13 Reasons Why is al volop in productie en daarvoor is nu een nieuw castlid gevonden. Daarnaast keren zowel Toys That Made Us als Queer Eye in november terug voor nieuwe seizoenen. De Fab Five is voor het speciale seizoen afgereisd naar Japan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid voor slotseizoen 13 Reasons Why

Gary Sinise keert terug naar het kleine scherm. De acteur uit CSI: New York versterkt de cast van 13 Reasons Why. Volgens Hollywood Reporter speelt hij een belangrijke rol in de seizoensfinale als Dr. Robert Ellman, een familietherapist. Het is aan hem om Clay Jensen uit de duisternis te krijgen.

Toys That Made Us in november terug

De release van het derde seizoen van Toys That Made Us staat voor de deur. In een video is door maker Brian Volk-Weiss bekend gemaakt dat de docuserie op 15 november 2019 terugkeert op Netflix voor zijn vervolg. In de reeks komen de geniën achter de bekendste speelgoedfrancisches aan het woord.

Queer Eye in november terug op Netflix

Nog meer nieuws over nieuwe seizoenen. Queer Eye keert op 1 november terug op Netflix. Het gaat om een speciaal seizoen waarvoor de Fab Five is afgereisd naar Japan. De special kent vier afleveringen waarin Japanners een make-over krijgen.

Disenchantment seizoen 2: Bean gaat naar de Hel

Disenchantment keert op 20 september terug voor een nieuw seizoen op Netflix. Inmiddels is de trailer van seizoen 2 verschenen. Daarin zien we hoe het verder moet met Elfo, Bean en Luci. Inmiddels is ook duidelijk dat er nog een derde en vierde seizoen verschijnt.

Lees alles over Disenchantment

Dit zijn de 20 meest populaire titels in week 36

De top drie van de meest populaire titels van deze week is weer flink overhoop gegaan. De Spaanse dames en de poppenwereld in Thra zijn de top binnen gevlogen. Zij slaagden er echter niet in om 13 Reasons Why van de nummer één positie te stoten.

Lees alles over de populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Avengement Actie 2019 6.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?