Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Barbarians seizoen 2 van start, Cristiano Ronaldo maakt docu

De opnames van het tweede seizoen van Barbarians zijn van start gegaan. De opnames vinden momenteel plaats in Krakau en omgeving. Ondertussen gaan Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez aan de slag met een Netflix-documentaire over hun liefde.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Barbarians seizoen 2 van start

Goed nieuws voor de fans van Barbarians. De Duitse Netflix Original keert namelijk terug voor een tweede seizoen. Seizoen 2 bestaat uit zes afleveringen van 45 minuten per stuk. Het tweede seizoen wordt gefilmd in Krakau, Polen en omgeving. Een releasedatum voor het tweede seizoen is nog niet bekend.

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez maken Netflix-documentaire

Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez gaan samen aan de slag met een project voor Netflix. Het stel krijgt een eigen documentaire op de streamingdienst over hun relatie. De documentaire krijgt de naam ‘I Am Georgina’. Het wordt een heel openhartige documentaire waarin we ook zien hoe het leven van Rodriguez is veranderd.

On The Verge: Een mix tussen Sweet Magnolias en Firefly Lane

Netflix heeft On The Verge aangekondigd voor Netflix. De romantische dramaserie lijkt een mix te worden tussen Sweet Magnolias en Firefly Lane. Vanaf dinsdag 7 september kunnen we aan de slag met het eerste seizoen waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Julie Delphy en Elisabeth Shue.

Lees alles over On the Verge

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van augustus

Jullie stemmen van de afgelopen dagen zijn geteld en daar zijn weer vijf winnaars uitgerold. De favorieten van augustus op Netflix zijn duidelijk met onder meer Downton Abbey. De moeder aller kostuumdrama’s verscheen in augustus in zijn geheel op Netflix en is voor jullie de beste nieuwe serie, voor twee kersverse titels: Clickbait en Hit & Run.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?